Ha lenne 3 kívánságod, mit kívánnál?
Figyelt kérdés
Nem kérhetsz több kívánságot, sem Jint!:)2012. jan. 31. 14:50
31/34 norbi11 válasza:
1.Egy álommeló
2.sose öregedjek
3.egy atomszekszi csaj aki nem öregszik és egész nap kupakolnám:D.
32/34 anonim válasza:
1. Olyan munka ha elvégeztem a sulit, hogy hamar meggazdagodjak.
2. Mindig tudjam mit kell mondani egy nőnek. (xD)
3. Reinkarnálódjak és minden életem legyen boldog.
33/34 anonim válasza:
1)Sikerüljön elvégeznem az egyetemet, hogy Kémia-Biológia szakos (középiskolai) tanár legyek.
2)Szeretnék egy saját ízlésemhez megfelelő barátnőt, az sem baj ha 20 évvel idősebb nálam, meg legyen szemüveges is mert az nagyon tetszik.
3)Én szeretnék lenni az oktatási miniszter/vagy kb.úgy 35 éves koromra egy középiskola igazgatója szeretnék lenni.
34/34 anonim válasza:
Azt kívánnám először, hogy legyenek jedi képességeim (elmetrükk, telekinézis, szuperérzékszervek), másodszor, hogy minden szerencsejátékon nyerjek, ha játszom. Harmadikkal pedig megszűntetném a daganatos betegségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!