Ha lenne 3 kívánságod, mit kívánnál?
Van egy olyan pont egy egyén életében, amikor eljut arra a szintre, hogy ráébred, nem kell kívánnia semmit, hiszen minden úgy tökéletes ahogyan van. :)
üdv
27/F
LastOne.Left
1.Másik tisztább világot.
2.Harmónikus társadalmat.
3.Ennek a fertőnek és emberi mocskának pusztulását.
1.pénzt
2.pénzt
3.pénzt
:DD
amúgy ezen még sosem gondolkodtam el :|
-A bolygónk ökológiai egyensúlya álljon vissza.
-Max. 1 milliárd értelmes, békés, környezettudatos ember legyen a földön.
-Ezek az emberek ne szenvedjenek semmiben hiányt (anyagiakban, lelkiekben).
Nem vagyok önző, mint itt a legtöbben, nagyon szeretnék egy tiszta élőhelyet normális emberekkel!
Azt, hogy visszatérjen az önbizalmam, és az a vidám, kedves, lelkes, életet szerető lány legyek, aki a szakításom előtt voltam.
Aztán anyához költöztem vissza, de jóformán kidobott, úgyhogy ott sem kaptam semmi jót.
Ez nagyon megviselt, hiába van már saját albérletem, nagyot csalódtam, és magam alatt vagyok még mindig.
Az első ez.
A második az anyagi biztonság.
A harmadik pedig az, hogy jöjjön el az életembe a Nagy Szerelem.
Minden bizonnyal valóra válik majd :).
Olvastam h csalódtál de hogy emiatt gyűlölködnél azt nem.
Meg vagyok lepve...
Aki megbocsátani tud...az szeretni még inkább ne csüggedj...mindennek el jön a maga ideje :)
Kedves kérdező a tegnap előtt 3:15 meg adta a választ.
Nincs szeretet se megbecsülés, a család fogalma 1 az 1-ben egy nagy f*s az emberiség ha nem változtat az élet vitelén akkor a bajok vissza fordíthatatlanok lesznek vagy talán most is azok...és ha be is következik a gebasz...(nem nem 2012)
akkor se az fog meg menekülni aki szeretet teljes vagy jó szívű, becsületes stb. kimerem jelentei hogy van még ilyen.
1. Világuralom
2. Mindenkinél hatalmasabb és erősebb legyek (természetfeletti erőkre gondolok)
3. Bármire képes legyek / mindent meg tudjak csinálni
1. legyek szabad
2. legyek boldog
3. örökké azokkal lehessek akiket szeretek...e világon innen...és túl...
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!