Ha lenne 3 kívánságod, mit kívánnál?
Figyelt kérdés
Nem kérhetsz több kívánságot, sem Jint!:)2012. jan. 31. 14:50
1/34 anonim válasza:
1. hogy minden az én akaratomnak engedelmeskedjen
2. senki se kívánhassa ez ezután
3. csokis fagyi, vagy bármi más, mert nincs szükségem több kívánságra, ha magam is elérhetem pusztán az akaratommal
2/34 anonim válasza:
Valami határt azért szabj, kérdező, mert az első válaszoló, már mindent ellőtt:D
3/34 anonim válasza:
Első, ha minden a te akaratodnak engedelmeskedne, akkor neked kéne irányítani, mindnet, ami azért..nem sima meló.
4/34 anonim válasza:
1. Álommunka
2. Álompasi
3. Álomalak
5/34 anonim válasza:
- Tudjam, mit gondolnak mások.
- Legyek 10 évvel fiatalabb.
- Lehessen még három kívánságom.
6/34 timike26 válasza:
akkor:egèssèget a vilàgnak(minden embernek),munkàt ès pènzt mindenkinek.asszem ennyi elèg is..aki tudja hasznositani...az jol jàr.aki nem,az igy jàrt
7/34 anonim válasza:
1. mindennél és mindenkinél okosabb legyek
2. legyek gazdag
harmadik kívánságra már nem is lenne szükségem
8/34 anonim válasza:
1.)Sok pénzt!
2.)Sok pénzt!
3.)So...Nem..Azt, hogy ne legyek ilyen ronda pénzsóvár-pénzéhes
9/34 anonim válasza:
1. gyógyuljak meg
2. akiket szeretek, legyenek egészségesek
3. még sok időt tölthessek a barátaimmal
10/34 anonim válasza:
Hogy kevesebb igazságtalanság legyen a világon. Mást nem kívánnék, ami kell, azt megteremtem magamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!