Keszen allsz? .
Figyelt kérdés
1 evunk van, engedj el mindent, mert nem hozhatod magaddal, ha erre jossz:)2012. jan. 29. 23:23
12/27 anonim válasza:
Ez a test készen áll a bevetésre!
13/27 anonim válasza:
Te vagy a kaszás akivel decemberben kéne találkoznunk?
14/27 anonim válasza:
Ettől a kérdéstől agyfaszt kaptam.
15/27 A kérdező kommentje:
Haha koszi a sok valaszt:D
En kilepek az egombol. Sok mas is van de ez a legfontosabb
2012. jan. 30. 10:31
17/27 anonim válasza:
És te készen állsz arra,ami ma fog veled történni pontban éjfélkor,ha nem mondod el rögtön mit akarsz ezzel a kérdéssel mondani?
18/27 anonim válasza:
hidd el nekem folyamatosan válltozik a rezgésünk fel se fog tűnni hogy egy év mulva máshogy fogunk rezegni
19/27 A kérdező kommentje:
Tudom hogy folyamatosan, de ujra fenyes nap lesz, nem csak a kereg alatt, ami neki az egojat szimbolizalja.
Aki akar, mint lelek vele marad es egyutt atalakulunk, egy uj letformat letrehozva.
Aki inkabb masfele halad, elmegy majd a bolygorol vagy igy vagy ugy
2012. jan. 30. 17:22
20/27 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb az lenne, hogy menj el a templomba és keresztelkedjél meg, és felejtsd el ezt az egész Gaia-s hülyeséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!