Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagyon találó ennek a videónak...

Nagyon találó ennek a videónak a címe, az én kérdésem is ez. Készen állsz?

2010. jún. 2. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem! Fel lehet erre készülni?
2010. jún. 2. 10:58
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudom hogy felkészültem e :S
2010. jún. 2. 11:15
 3/16 anonim ***** válasza:
ha eljön az azzal jár hogy a szónok meg eltűnik?
2010. jún. 2. 11:20
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem,mert szerintem Jézus tele van szeretettel ezért nem félek tőle,tehát nem tudom mire kellene készen állnom?
2010. jún. 2. 11:24
 5/16 A kérdező kommentje:

Ma reggel a Szent Lélek felhozta bennem a szüzekről szóló példázatot /Máté 25./,és ezért magamban néztem készen vagyok e erre? és a következőre jutottam.

Abba kell hagynom a langyos keresztény életet és aktív kereszténynek kell lennem.

Az okosoknak volt a lámpásukban olaj amely a Isten Szellemét jelképezi.

Az olaj feltétele annak,hogy tűz keletkezzék és a tűz feltétele annak,hogy fény legyen.

2010. jún. 2. 11:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Tessék???
2010. jún. 2. 11:34
 7/16 anonim ***** válasza:
De mire kéne felkészülni? Az elragadtatásra vagy Jézus eljövetelére? Konkrétan félni kell vmitől?
2010. jún. 2. 11:47
 8/16 A kérdező kommentje:

Az elragadtatásra mert akkor az alábbi történik mindenütt a világon épületekben,utcákon stb... amit a videón látni lehet és ez Jézus visszatérése lesz amelyből csak a következmény lesz látható Jézus nem .

Jézus látható módon ezután Armageddoni eseménykor jön el ismét.

2010. jún. 2. 11:58
 9/16 anonim ***** válasza:
ha Jézus maga nem lesz látható akkor könnyen lehet,hogy nem is az ő műve lesz az egész....és ha "eljön az egyházáért" akkor a videóban miért nem vitt magával mindenkit? azok nem voltak igaz keresztények ezek szerint...szóval még mindig nem értelek mi akarsz mondani igazából,és mire kellene készen állni?
2010. jún. 2. 12:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem akármilyen isten létezik, van olyan bölcs és széles látókörű, hogy tudja, sok milliárd emberre nem lehet ráerőltetni egyetlen hitet.

"Isten csak ennyit kérdez: "Szerettél, amíg éltél?""

/Coelho/

2010. jún. 2. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!