Ráérezhet a kutyus, ha valami lenne a lakásban?
Két hónapja van egy kutyusom. Arra lettem már tõbbször figyelmes, hogy amikor fent van az emeleten, akkor fülét, farkát behúzva fut lefele a lépcsõn.Tehát valamitõl nagyon megijedhet és még ugatja is.
En nem hiszek a szellemekben, de viszont ezt a dolgot már furcsának találom. Nem egyszer már megtörtént.
Ja és a szomszédban állandóan szellemeket hivnak vagy kergetnek, ezt nem tudom pontosan, csak a bûzt,amikor füstölnek. A kutyus egyébként 4 hónapos.
Az enyém is ezt csinálta.Nagypapám temetése után otthon aludtam este.A kutyám az ágyam mellett aludt.Egyszer csak csoszogásra lettem figyelmes,azt hittem a kutya az,de ő továbbra is ott feküdt mellettem és senki nem volt a szobámban.A kutya is meghallotta,mert elkezdett fülelni és forgatta a fejét a hang irányába.Szegény nem nagyon értette,hogy mi lehet az ami mászkál a szőnyegen,de láthatatlan.A végén már morgott és ugatott.Én meg majd besz@rtam.Szerencsére többször nem ismétlődött meg.
Gondolom úgy sem hiszitek el.
fiatal a kutya még naon ! nem kell az ördögöt a falra festeni ! Pl a mi kutyánk nem mert le menni a vasuti aluljáron..mert még sose látot ilyen mélységet...2 x már ment neki
20:11
:):)
A mi kutyánknak sokáig szokása volt, hogy minden este egy időpontban elkezdett ugatni a szoba egy része felé. Semmi nem volt, hangot sem hallhatott. Amikor átjött egy médium ismerősünk, ő mondta, hogy tényleg van egy "szellemünk", de nem akar bántani, szóval nem törődünk vele, hadd kukkoljon. :D
Egyébként akkor is szokott ugatni, mikor angyalt idézünk. Úgy magától nem szokása az ugatás, szobakutyus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!