Írtok veletek megtörtént szellem történetet, lehet másmilyen, a lényeg hogy természetfeletti legyen!?
Figyelt kérdés
van egy új weboldalam és szeretném oda feltenni a történeteiteket, de csak ha ti engeditek, nagyon megköszönném :)2012. jan. 23. 18:36
11/18 A kérdező kommentje:
utolsó! mostmár megtalálhatod a történeted az alábbi oldalon : www.szelllem.sokoldal.hu ez alatt pedig a OLVASÓK TÖTÉNETEI ALATT :))
köszönöm!
2012. júl. 14. 15:43
12/18 anonim válasza:
Nincs mit. Úgy gondoltam mással miért ne oszthatnám meg a velem megtörtént eseményeket!
13/18 anonim válasza:
Amúgy nincs is ezen az oldalon, vagy legfeljebb nem találtam ami velem megtörtént!
15/18 anonim válasza:
De van 1 másik velem megtörtént szellemtörténet, ha nembaj megosztom veled! Tán természetes, vagy mégsem? Na, ez az egész történet amit most mesélek el, az 2009-ben volt. Ugyanaz a mindennapi napok a meguntnál is unalmasabb volt. De úgy éreztem már akkor amikor felkeltem, valahogy nyomaszt valami , és igen nagyon hideg volt egy helyen meleg kellemes langyos mindenhol de egy helyen olyan hideg volt, de mindegy. Az a nap-on az is agasztott hogy folyton láttam egy alakot,. Ami úgy csinált ha jól emlékszem: kezét feltette a tarkójára, és úgy de úgy vicsorított, mint ha megakarna ölni! Ugyan is kifelejtettem mondani November 1-volt a halottak napja. Pár óra múlva kimentünk a sírokra virágot tenni, gyergyát gyújtani stb... aztán ott egy kék fény villant megnagyon erősen de nagyon gyorsan! Na a következő: Futás Ki A Temetőből! A Bátyám nem tudott velünk jönni mert azt mondta valami sürgős dolga van... Miután megjött a sűrgős dolgáról akkor meg csak én meg a bátyám mentünk ki a temetőbe! Volt ott velünk egy másik ember is. És persze én megint látom azt az alakot, de valami a bátyámat is nyomasztotta és nem mertünk bemenni! megfordultunk valaki mondott valamit valami olyasmit: A francba! visszafordultunk a temető kapujával szemben. és ott a bokor mellett egy ember térdelt két lábon mind a két térde lentvolt a földön! Emlékszem 2008-ban mondták a híradóban hogy úgyanott azon a helyen megöltek egy embert. Na hát akkor szerintem este is ez volt, nem tudtam aludni . becsuktam a szemem egy fehér képet láttam semmi mást rajta egy embert elkezdtem felé menni hogy megnézzem kiaz és aztmondta nekem hogy nem nem menny vissza tűnés innen gyorsan! De én csak mentem felé! Na és akkor a bátyám felpofozott mert nem akartam felkelni... És szólt hogy ketten nézzük meg hogy mivan a tükörben ugyanis azt mondta látott valamit befelejövet! Megnéztük. De megbántuk! De most komolyan valami síkított egy nagyot aztán neki ugrott valami a tükörnek, aztán vérezni kezdett a kezem. Na aztán elegem lett az egészből, hogy miez az egész minden. Visszamentünk mindeketten a szobánkba a bátyám jobbra én balra azrán elestem. a bátyám kijött 1 almáért láttam ahogy beleharap mire felkeltem már nem volt ott bementem szobájába aludt mélyen. és különősen ott volt 1 üveg pohár széttörtem mert ideges voltam lefeküdtem aludni. és vége lett mindennek.
16/18 anonim válasza:
Ez a weboldal nagyon jó!!!!!!!!!
17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm! (:
2012. aug. 17. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!