Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek abban, hogy az eltört...

Hisztek abban, hogy az eltört tükör balszerencsét okoz?

Figyelt kérdés

Én ma reggel eltörtem egyet és nagytatámnak eltört a lába.Lehet,hogy csak én hozom összefüggésbe a kettőt,de mind ez jár a fejemben..

Nektek volt már hasonló? (pl. eltörtétek a tükröt és valami rossz történt utána)

2012. jan. 23. 16:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a szilánkok összetakarításakor megvághatod a kezedet.
2012. jan. 23. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem csak babona. Nem hiszem, hogy te lennél a felelős a balesetért, véleményem szerint mikor valaki csinál valami balszerencséset, csak beképzeli magának, és ezért történik vele csomó rossz. Nyilván ez a lábtörés csak véletlen egybeesés, de mikor valaki eltör egy tükröt, aztán leejti a telefonját ami tönkremegy, elcsúszik az utcán, vagy bármi, véleményem szerint csak nagyon beleéli magát, és bevonzza ezeket a dolgokat...
2012. jan. 23. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
mivel nem hiszek benne ezért nekem nem hoz balszerencsét
2012. jan. 23. 20:51
 14/15 anonim válasza:

Szia !

Én kb.fél éve eltörtem egy tükröt ,tökre beparáztam de nem történt semmi furcsa.Úgy hogy ne parázz nem lesz semmi következménye sem annak hogy eltörtél egy tükröt.Eltörted na és??

Az élet megy tovább ,nem leszel balszerencsés .

2012. máj. 8. 13:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem hiszek az ilyesmikben,szerintem ez egy hülyeség,bár én még nem törtem össze tükröt.Szerintem ezek csak babonák....Ha babonás vagy akkor elhiszed,ha meg nem vagy babonás akkor nem hiszed el.De szerintem az hogy eltört a papád lába,az nem jelenti azt,hogy pont a törött tükörrel kapcsolható össze.De attól hogy mi hiszünk ebben akkor te is fogsz?Vagy ha mi nem hiszünk ebben akkor te sem fogsz?Na mindegy,de szerintem ezt döntsd el te.Ha akarsz hinni benne akkor igaz,ha meg nem akkor meg nem igaz,ennyi az egész.:)

Remélem tudtam segíteni!

2013. dec. 24. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!