Hisztek abban, hogy az eltört tükör balszerencsét okoz?
Figyelt kérdés
Én ma reggel eltörtem egyet és nagytatámnak eltört a lába.Lehet,hogy csak én hozom összefüggésbe a kettőt,de mind ez jár a fejemben..
Nektek volt már hasonló? (pl. eltörtétek a tükröt és valami rossz történt utána)
2012. jan. 23. 16:31
1/15 anonim válasza:
Ennek van egy iker-babonája is: ha eltörik a tükör a lány a háznál 7 évig nem házasodik meg. Miértje? Régen drágák voltak a tükrök, de szükség volt rájuk, ha másnak nem hozománynak. Eltört a tükör -> nagyon sok pénznek lőttek.
Törtem már tükröt nem egyszer el és semmi sem történt.
Ugyanakkora kamu mint a 'vonzás törvénye'(max mágnessel) aka. 'a titok' az ilyen embereken kezdetben sírógörcsöt kaptam a röhögéstől ezen az oldalon, de mostanra már megszoktam.
2/15 anonim válasza:
hogy ne hinnenk benne. hisz bizonyosan igaz. mielott feltalaltak volna a tukrot, az emberek nem is tudtak, hogy eljenek tovabb iranymutatas nelkul. de halistennek feltalaltak, igy azota tudjuk legalabb, hogy a bajt mar meg tudjuk elore egy tukortoresnel.
4/15 Tom Benko válasza:
Amit hinni kell, az biztosan baromság.
5/15 anonim válasza:
Dehogy hiszek. Ez már nem a középkor.
6/15 anonim válasza:
Én meg hiszek benne valahol... bár én ezt a nevetségesnek ítélt "titoknak" tudnám be; ha várod a balszerencsét, bevonzod, koncentrálsz rá és elhiszed, akkor valóban lehetsz balszerencsés...
7/15 anonim válasza:
Ha magától törik el a tükör, akkor igen. Nekem 7 tükröm tört el így. És szerencsétlenség lett. Amúgy, ha béna vagy és eltöröd, nincs abba semmi.
9/15 Mirk válasza:
Minden babona butaság, ebben higgy. Már persze csak akkor ha úgy érzed, hogy hinned kell valamiben.
10/15 anonim válasza:
Csak saját babonáimban hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!