Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az oldalon...

Miért van az, hogy az oldalon sokan hisznek a szellemekben, de az ufókban nem?

Figyelt kérdés
Szellemidézésnél a legtöbb ember azt írja, hogy nem szabad, mert veszélyes, még olyanok is akik nem hisznek benne. Ufós témánál meg olyanokat írnak, hogy "biztos be voltál baszva", kiröhögik a kérdezőt és poénkodnak.

2012. jan. 19. 13:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én hiszek a földön kívüliekben és hiszek azokban a teremtményekben is, amik itt élnek velünk ( sarkítsunk: démonok, szellemek,...), emellett viszont egészséges szkepticizmus is van bennem, így a logikus és általam megtapasztalt dolgokat, illetve az ezekből, ill. a tudományokból következő jelenségeket tudom elfogadni.

Őszintén szólva sokszor a fejem fogom mindkét tábor blődségeitől.

De mások nevében nem nyilatkozhatok.

Ami az ufó és démon-szellem témát illeti,

személy szerint nekem sokkal logikusabb elfogadni azt, hogy őseink "mágiával" éltek és alkottak, aminek ezek a lények is itt lévő, szerves részei,

mint azt hogy földönkívüliek idecsattogtak a végtelenből, hogy lepottyantsanak valami kis építményt, aztán elzúztak valahova messze, mintha sosem lettek volna. :)

Ez az összeegyeztetés dolog egyébként nagyon érdekes gondolatkísérletekre ad okot.

Elég sokat járatom az agyam rajta.

Habár tudom, hogy a mágiát egy ma egyfajta szellemi lényként ismert teremtmény hozta el nekünk,az annunaki legendák lenyűgöznek. Érdekes megpróbálni a két dolgot időben behatárolni,bár azt a tanulságot levonni, hogy ez a lény annunaki volt, én hibásnak vélem.

Ez a reptoidos invázió dolog viszont az idegeimre megy. Ahányszor az annunakik felbukkantak, megmentették az emberiséget, és ez szerintem legközelebb sem lesz másként.

2012. ápr. 21. 20:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Két számomra hiteleles magyar személyiség, akik valóban komolyan vizsgálódnak ufo-ügyben évtizedek (!) óta.

Sós Tibor és Viszkok András, mindenkinek ajánlom figyelmébe, akit érdekel egy kicsit a hazai ufológia.

[link]

[link]

Elfogadom az ellentétes véleményket is, mert igaz az filozófia,hogy "kételkedem, tehát vagyok" a kétkedés viszi előre a világot! Ha soha senki nem kételkedett volna abba, hogy a Föld lapos, vagy a fáraók istenek stb. akkor bizony nem sokat haladtunk volna előre...:))

tehát a kétkedés nagyon is hasznos dolog, én sem veszek semmit készpénznek, amit hallok, de min. utána nézek.

2012. ápr. 22. 21:06
 13/18 Elektraa válasza:
miert "ketelkedem tehat vagyok"? ...az nem "gondolkodom tehat vagyok"? ...a felvilagosodas egyik jelmondata nem? ...(az elozo ironak)
2012. jún. 18. 10:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy lennének szellemek,amit "látnak"és átélnek az a saját tudatuk,félelmük megjelenése!Nem valós! UFO lehet bármi amit nemtudunk azonositani és repül,tehát alkothatja ember is és nem kell,hogy földönkívüli eredete legyen.Földönkívüli életformák? Lehetséges,hogy léteznek,de egyenlőre nem találjuk egymást,már persze,ha vannak.Ha léteznek és annyival inteligensebbek és fejletebbek,mint mi akkor nem hiszem,hogy eltitkolnák előlünk saját létezésük vagy ha még is akkor nem rabolnának el senkit,ha nem kussba figyelnének minket észrevétlen.Én így gondolom!
2012. aug. 7. 22:30
 15/18 anonim válasza:
0%
mindegyik hülyeség
2012. aug. 8. 12:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Azért, mert a szellemek népszerűbbek mint a földönkívüliek, de ez egyszer meg fog változni!

-Szkeptikus-

2012. aug. 8. 22:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert a szellemek olyan cukik, az UFÓ-k meg randák, mint E.T.!
2012. aug. 9. 00:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Na de vajon az ufók hisznek-e a szellemekben? Esetleg az emberben?
2012. dec. 4. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!