Miért van az, hogy az oldalon sokan hisznek a szellemekben, de az ufókban nem?
Az mond ilyeneket, aki még egy ilyet se látott. (Éberen és józanul persze...)
Üdv!
Leftlegged Player :)
Mind 2 dolog értelmetlen, mivel a szellemvilág felépítése minden vallásban más.
A szellem, mint fogalom egy entitást takar ami e világban van(sebezhető, megölhető=semlegesíthető mivel energia valójában).
Az UFO egy ismeretlen repülő tárgy, de sokan biztosak benne már már egy yeti képeknél is rosszabb minőségű videóból, hogy jönnek a plejádok, a reptoidok vagy éppen 404 távoli barátai.
#1-esnek igaza van, aki ilyenekben 'hisz' az zakkant.
UFO-k léteznek, mivelhogy számtalan azonosíthatatlan repülő tárgyat láthatni. Kedvencem a mozgó fénylő pont a sötét égen. Még véletlenül sem műhold...
Én éppen hogy javaslom, idézzenek szellemet, aki csak akar. Nem veszélyes, mivel a szellemidézés, csak egy rítus, egy képzelt dolog megtalálására.
szellemi síkú mágia már az ókortól kezdve van...de az ufókról csak amerika kísérletei óta beszélnek.
egyik sem bizonyított, de talán az eltelt idő miatt népszerűbb a szellemes verzió
+ az ufók magyarázatához fizikai ismeretek is kellenek..akinek viszont van ilyen, nem igazán hiszi el hogy egy másik inteligens életforma nem tudná elrelyteni magát ha már el tudottjönni idáig, és az lenne a célja.
Kérem, az idegen lényekbe vetett hit sem annyira modern dolog.
Régen tündérekben, vámpírokban, nimfákban és trollokban hittek. Aztán amikor kiderült, hogy van odakinn egy óriási világegyetem, bolygók tömegével, akkor jöttek az idegen lények. Mesék, mesék és mesék...
Nem mesék, csak a te gondolkodásod materalista, van aki pedig nyitott a spriritualitásra...
Az egyik rokon sírásó, de még nem találkozott szellemekkel, pedig csinált "csúnya" dolgokat a hantokkal. pl. aranynyakláncok begyűjtése lejárt sírokból...szóval őt aztán sok szellem üldözhetné :)
De azért mert vmit mi nem ismerünk vagy nem látunk még nem biztos h nem létezik. Én nem láttam még szellemet, de attól létezhet. Az ufó pedig nem hit kérdése, az ufológia tudományág, nemcsak elmosódott fotók vannak hanem kioperált implantátumok is amiet egy harvardi prof is vizsgált.
Kimberley, az ufológia nem minden esetben tudományág, hanem áltudományként is viselkedik.
Attól még, hogy valamit nem láttam, vagy nem észleltem, de más beszél róla, attól még semmi okom nincs feltételezni, hogy igaz, létező dologról van szó.
Ilyen erővel hihetnénk az összes beteg embernek, aki belefojtotta a gyereket a kádba, mert Isten/a Sátán/egy ufonauta/Chuck Norris azt mondta neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!