Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet, hogy hülye kérdés, de...

Lehet, hogy hülye kérdés, de a Látnok-ságot lehet örökölni? Én az vagyok, de ha majd születik gyerekem, megörökölheti tőlem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem biztos, de előfordulhat :)

De ne is ezzel törődj, hanem magaddal.

Tanulj, fejleszd önmagad, ismerd meg a világot minél több szempontból, (semmiképp ne hagyd ki a tudományos oldalt!), és építsd fel a saját világfilozófiád, majd fejleszd a képességeid, bele értve akár ezt a látnok dolgot is.

Nem kell, hogy mindenre most azonnal készen állj, mivel sok dolgot csak érettebb fejjel fogsz tudni teljesen átlátni, de indítsd el a folyamatot, és légy boldog:)

2012. jan. 14. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
már bocsi de én magam is megszoktam érezni/látni előre dolgokat és azt kell hogy mondjam hogy aki nem tud normálisan válaszolni az ezotéria kategóriánál és a kérdésre is csak kritizálo választ tud adni az inkább ne irjon választ. Egyébként meg az attól függ mlyen családbol származol illetve milyen a megérzés képessége ha bövebben érdekel az elméletem irj privát üzit.
2012. jan. 14. 22:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Oké köszi!! :)
2012. jan. 15. 20:21
 14/15 anonim válasza:
Kedves, egy látnoknak illene tudni ilyeneket. De remélhetőleg idősebb korodban jobban kifejlődnek az ilyen jellegű érzékeid, jönnek azok maguktól is, csak figyelj a belső megérzéseidre. A Te korodban egyelőre koncentrálj a tanulásra, sportoljál, ha érdekel, olvassál ezoterikus könyveket. Igen sokat kell belőlük elolvasni, hogy egyöntetű legyen az, amiről mindegyik ezoterikus író ír a maga olvasatában és értelmezésében, csak ki kell szűrni. Addig is ajánlom Ursinyi Julianna oldalát (google, vagy facebook kereső), vele felveheted a kapcsolatot.
2012. jan. 16. 13:35
 15/15 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de Ursinyi Julianna egy csaló, kókler, ott nem fog válaszokat találni a kérdéseidre. Én semmikép nem ajánlanám őt, a pénzedet lehúzná és ugyan ott tartanál ahol most. Ha valódi válaszokat keresel, akkor azokat megfogod találni önmagadban, ha pedig a jövődre volnál kíváncsi, akkor fogadj fel egy valódi asztrológust aki valóban tanulta a szakmát. Ingyen és bérmentve elfogja mondani az életedben a "lehetőségeidet". Már ugye az egyiptomiak és rómaik is használtak asztrológiát, nem véletlenül... Isten óvjon a Julika féléktől.
2013. máj. 25. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!