Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van értelme félni a szellemektől?

Van értelme félni a szellemektől?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 15:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Utolsónak igaza van!

Énis elvagyok mélyülve a spiritualitásban, van mikor éreztem a félelmet és a gonoszt a szobámban. Van mikor éreztem hogy 2 centiről az arcomba bámul valami. Mondhatjuk, hogy rettegtem. Ijenkor Istentől és Szellemi vezetőimtől kértem segítséget. Rögtön nem de egy 5 perc mulva éreztem hogy megtisztul a szobám és eltöltött a békesség.

2012. jan. 10. 23:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen 11es tenyleg szo szerint benito felelem van, de ha letisztazod magadban akkor tok automatikusan megveded magad. Legalabbis en igy vagyok vele. Neha szinte alig vagyok magamnal, total felalomban vagyok es azt veszem eszre hogy magamtol szepen kezelem a helyzetet.

Az hogy istentol kered a segitseget vilagnezet kerdese, nem tudom mennyire benne ebben a regi vallasos temaban, de ha felismered magadban az istent/forrast, akkor talan nem kell 5percet varnod. Nem kozvetitovel(kulso istennel) veded meg magad, hanem te magad is kepes vagy ra

2012. jan. 10. 23:32
 13/16 anonim válasza:
0%
Hat nektek nagyon pihent agyatok van, ha elalvas elött ilyen ökörsegeket kepzeltek be.
2012. jan. 11. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Én csak chuck Norristól félek! X)
2012. jan. 18. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért mert sok idióta horror film készítő gonosznak ábrázolja őket.De ha valaki életében jó volt,akkor miért lenne halálában rossz?Szerintem ha léteznek akkor vagy semlegesek,vagy jók,segítőek.De szerintem ha vannak is,nagyon ritkák.Mivel gondolj már bele abba,hogy ha mondjuk meghalnál és lehetőséged lenne átlépni egy másik dimenzióba,ami szebb,jobb akkor maradnál?Mert én nem.Túl sok itt a földön a gonoszság,rosszindulat,gyűlölet.A halált pedig szépnek mondják,megyünk a fény felé,ahol nyugalom árad felénk és végtelen szeretet(ezt halálközeli élményen átesett emberek állítják).Sőt olyan szinten,hogy amikor az orvosok végül is visszahozták a beteget a klinikai halálból,akkor az nagyon rosszul esett neki.Tehát ha halálunk után megtudjuk,hogy van túlvilág,akkor bizots oda megyünk.És nem maradunk itt a földön szellemesdit játszani,mert ha van Isten és szerintem mindenképp van akkor ezt nagyon rossz szemmel nézné,és ha van pokol akkor utána valószínű oda kerülnénk.Én ezt nem kockáztatnám meg azért.Szerintem ha vannak is szellemek azok nem fognak téged kísérteni,mert ez valószínű súlyos bűn lehet,és ezért a pokolra lehet kerülni.De itt maradni a földön árnyalakként az is nagyon rossz lehet.Gondolj abba bele,hogy hogyan éreznéd magad,ha itt maradnál a földön halálod után és senki nem látna téged,csak pár különleges képességgel megáldott ember,és bútorokat tudnál csak tologatni ide-oda,és jóformán senkihez nem tudnál szólni egy szót sem.Szerintem nagyon rossz lenne ez.Ezért is hiszem azt,hogy ha vannak is szellemek,azok nem kísértenek senkit és ők is meg vannak ilyedve,rossz lehet nekik így.De a valószínűbb természetesen az,hogy nincsenek,csak a képzeletünk játszik velünk(már azzal aki látja őket).De nagyon pici esély azért van a létezésükre,de gonosz,ilyesztő,rosszindulató szellemek csak a horrorfilmekben vannak,ez viszont biztos.Ha vannak szellemek,akkor azok nem bántani akarnak minket,meg ránk hozni a frászt hanem valószínű itt ragadtak,ezért segítségre van szükségük,segítséget kérnek tőlünk,szeretnék hogy segítsük őket át a túlvilágra és szeretnék, hogy valahogy megoldódjanak lezáratlan földi ügyeik.De jó lenne ebben hinni Istenem!Mert ez azt jelentené,hogy halálunk után van valami és nem szűnünk meg teljesen létezni és nem kell féljünk a haláltól.De sajnos azt kell, hogy mondjam,hogy ha meghalunk akkor utána nincs tovább,kész vége,olyan lesz ez mint egy vég nélküli,álom nélküli álom.Megszűnünk teljesen létezni és csak szeretteink emlékeiben élünk tovább.
2012. ápr. 6. 00:06
 16/16 anonim válasza:
Szellemek nincsenek, így nincs mitől félned!
2017. aug. 2. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!