Van értelme félni a szellemektől?
Utolsónak igaza van!
Énis elvagyok mélyülve a spiritualitásban, van mikor éreztem a félelmet és a gonoszt a szobámban. Van mikor éreztem hogy 2 centiről az arcomba bámul valami. Mondhatjuk, hogy rettegtem. Ijenkor Istentől és Szellemi vezetőimtől kértem segítséget. Rögtön nem de egy 5 perc mulva éreztem hogy megtisztul a szobám és eltöltött a békesség.
Igen 11es tenyleg szo szerint benito felelem van, de ha letisztazod magadban akkor tok automatikusan megveded magad. Legalabbis en igy vagyok vele. Neha szinte alig vagyok magamnal, total felalomban vagyok es azt veszem eszre hogy magamtol szepen kezelem a helyzetet.
Az hogy istentol kered a segitseget vilagnezet kerdese, nem tudom mennyire benne ebben a regi vallasos temaban, de ha felismered magadban az istent/forrast, akkor talan nem kell 5percet varnod. Nem kozvetitovel(kulso istennel) veded meg magad, hanem te magad is kepes vagy ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!