Macska házban! Ez e lelkiállípotnak jót tehet?
fajta tiszta cica
nem jár ki, betegséget nem hozhat, de én most arra lennék kíváncsi h segít valamiben? nyugató hatással is lehet egy cica nem?
Igen, jó.
De attól még hozhat betegséget.
Majd toxoplazmózisod lesz, de nem baj, mert vidám leszel.
He?
Macska és az Ezotéria?
Már alig várom, hogy a Politika is beköltőzzön ide.
Csak a fekete macskáról van babona, a többiről nincsen, de! Nekem is fekete macskám volt, de mégsem őt okolom a problémáim miatt!
Amúgy meg: macska párti vagyok és semmi rosszat nem hozhat egy macska. Ha meg, fajtiszta, az a jobb!
Nyugtató hatással, csak akkor van, ha dorombol, de az, nagyon is jó!
Egy jó tanács: két helyet utálnak a macskák: a farok, meg a nyak. Előbbi az érzékeny pontjuk miatt, a másik meg azért, mert oda nem tudnak nyúlni. BTW - ez olyan, mintha nem tudod elérni a hátad közepét, csak egy, segédeszközzel.
He
Nekem mondatot ne kezdj úgy h he mert akkor már vágom h mi lehetsz és nem a fehér bőrűekben gondolkozom
Most azon ragadtál le, hogy He-vel kezdtem?
Amúgy meg, ha hozzájuk tartoznék akkor, teljesen másképp írnék az Ezotéria rovatban.
Na és ha más a bőrszíne? attól hogy valakinek más a bőrszíne még írhat értelmeset/nem értelmeset is.
Ha szeretetet táplálsz a macska iránt akkor jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!