Szellem van a házunkban? :O
Sziasztok!
Az túlzás, hogy hiszek a szellemekben, de nem vagyok szkeptikus..
Most viszont, itthon eléggé fura dolog történik...
Eléggé új építésű házunk van olyan 4-5éves lehet..
Elég nehéz lesz elmagyarázni, néha egy bizonyos illatot [női illatot] érzék a ház valamely pontján..mindig más helyen.
Végigszagolgattam édesanyám parfümjeit, de egyetlen sem emlékeztet rá még csak kicsit sem.Akkor is érzem amikor anyum a munkája miatt, 4-5napig nincs itthon..egy nagyon erős ,de finom illatot..
Mi lehet ez? eléggé fura
Esetleg szellem, vagy azt nem érezhetném?
A válaszokat előre köszönöm!
Az emberi orr, és általában az érzékelés, elég fura és bizonytalan dolog. A szaglásunk sajnos kifejezetten rossz, ráadásul számtalan dolog befolyásolja. Gondoljunk csak a várandós kismamákra: ők is érezhetnek spontán illatokat/szagokat, amit csak ők éreznek, vagyis csak az agyuk generál ilyen fura jelenséget. Epilepsziásoknál sem ritka, hogy roham előtt jellegzetes szagot éreznek.
Én (mint egészségügyben végzett laboros) először inkább valami testi-biológiai okot keresnék a háttérben. Nem feltétlenül betegséget! Az is lehet, hogy mégiscsak valamelyik parfüm vagy öblítő, esetleg más illatos vagy szagos dolog áll a háttérben. Kevesen tudják, de kifejezetten kellemetlen szag is kellemessé válhat, megfelelő hígításban. Lehet, viszonylag új házról lévén szó, hogy mondjuk a falfesték szagát érzed, amely erősen felhígul a szoba levegőjében.
Nem hinném, hogy szellem lenne, bár kétség kívül fura tapasztalat lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!