Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellem van a házunkban? :O

Szellem van a házunkban? :O

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az túlzás, hogy hiszek a szellemekben, de nem vagyok szkeptikus..

Most viszont, itthon eléggé fura dolog történik...

Eléggé új építésű házunk van olyan 4-5éves lehet..

Elég nehéz lesz elmagyarázni, néha egy bizonyos illatot [női illatot] érzék a ház valamely pontján..mindig más helyen.

Végigszagolgattam édesanyám parfümjeit, de egyetlen sem emlékeztet rá még csak kicsit sem.Akkor is érzem amikor anyum a munkája miatt, 4-5napig nincs itthon..egy nagyon erős ,de finom illatot..

Mi lehet ez? eléggé fura

Esetleg szellem, vagy azt nem érezhetném?

A válaszokat előre köszönöm!

2012. jan. 1. 18:17
1 2
 11/12 Kripton001 válasza:

Az emberi orr, és általában az érzékelés, elég fura és bizonytalan dolog. A szaglásunk sajnos kifejezetten rossz, ráadásul számtalan dolog befolyásolja. Gondoljunk csak a várandós kismamákra: ők is érezhetnek spontán illatokat/szagokat, amit csak ők éreznek, vagyis csak az agyuk generál ilyen fura jelenséget. Epilepsziásoknál sem ritka, hogy roham előtt jellegzetes szagot éreznek.

Én (mint egészségügyben végzett laboros) először inkább valami testi-biológiai okot keresnék a háttérben. Nem feltétlenül betegséget! Az is lehet, hogy mégiscsak valamelyik parfüm vagy öblítő, esetleg más illatos vagy szagos dolog áll a háttérben. Kevesen tudják, de kifejezetten kellemetlen szag is kellemessé válhat, megfelelő hígításban. Lehet, viszonylag új házról lévén szó, hogy mondjuk a falfesték szagát érzed, amely erősen felhígul a szoba levegőjében.

Nem hinném, hogy szellem lenne, bár kétség kívül fura tapasztalat lehet.

2012. jan. 25. 18:47
 12/12 anonim válasza:
Szerintem lehetséges. Az én édesanyám, miután elvesztette az Ő édesanyját (isten nyugasztalja) több alkalommal érezte esténként az illatát..(nem velünk lakott)
2012. márc. 3. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!