Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A halak nők tényleg nagyon...

A halak nők tényleg nagyon rondák?

Figyelt kérdés

2011. dec. 26. 18:45
 1/7 anonim válasza:
Igen, főleg a keszeg felesége.
2011. dec. 26. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a hím és nőstény halak közt nincs nagy különbség. Nagyon jó szemed lehet ha ránézésre te ezt meg tudod állapítani.
2011. dec. 26. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
az epresnyauuu névre hallgató kérdezők tényleg nagyon sötétek?
2011. dec. 26. 19:07
 4/7 Napkiraly ***** válasza:
Rettenetesen rondák, kerüld el őket, ajánlom inkább a szüzeket
2011. dec. 26. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
nemcsak rondák, hanem halszagúak is
2011. dec. 26. 19:56
 6/7 anonim válasza:
Nem kifejezettem rondák ,de az emberek nem szeretik ált.őket , mások .mint az többi 11 állatövi jegy társak. pl. kidülledt szem , ájtatosak , csaponganak mint a vízben a hínár, de egyedül ők tudnak nagyon szeretni és kitartóak ,hűségesek lehet nem szépségversenyre valók .
2011. dec. 26. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is halak vagyok, van pár halak jegyű nőismerősöm, de egyikünknek sem dülledt a szeme:) Állatöv szerint egyébként is butaság besorolni valakit, pláne, hogy nem csak a napjegy számít, hanem a többi bolygó is. Én pl. kifejezetten szép vagyok (nem egozás, folyton azt hallom, hogy csak 15 centivel lennék magasabb, és lehetnék modell)
2011. dec. 27. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!