Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet manipulálni...

Hogyan lehet manipulálni mások gondolatát?

Figyelt kérdés

Illetve, hogyan lehet és hol és kitől lehet tanulni ezt???Szereném megtanulni és elsajátítani magas szintre, hajlandó lennék rá 10 évet is áldozni, csak adjatok valami információt, amiből ki indulhatnék, kérlek szépen titeket :).Szeretnék mentalista lenni.

elnézést, hogyha rossz kategóriába írtam.

2011. dec. 21. 15:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbb férfi gondolatát 1 dekoltázssal simán manipulálni tudod. Sajnos ezt nehéz össze hozni ha te is férfi vagy. xD
2011. dec. 21. 22:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Legyél médiavezér
2011. dec. 25. 04:33
 13/19 anonim válasza:
Ne manipulálj "nem szabad"!
2012. jan. 19. 18:22
 14/19 anonim válasza:

Hát szerintem nem kell hozzá 10 év. Én is meg akartam tanulni ezt még tavaly és úgy csináltam, hogy pl. arra gondoltam erősen, hogy a manipulálandó emberke felemeli a kezét és megvakarja az orrát. Jó élénk fantázia kell hozzá. El kell képzelned vizuálisan, hogy éppen felemeli a kezét és tényleg megvakarja az orrát, vagy valami mást, attól függ, hogy mit akarsz vele megcsináltatni.

És ha erősen koncentrálsz, akkor sikerül. Sok emberrel megvakartattam az orrát tavaly :-)

Nem tudom, hogy milyen szinten akarsz manipulálni embereket, de rossz dolgokra és önös célokra nem használhatsz fel másokat, mert a karma visszaüt!

Sokat kell gyakorolni és sikerülni fog :-)

2012. júl. 6. 10:40
 15/19 anonim válasza:

nekem is ugyanazok a vágyaim, mint neked, és én is el szeretném ezt sajátítani. találtam egy könyvet (majd lent belinkelem) ami az agykontrollról szól. elkezdtem olvasni és tanulni. eljutottam 5 nap után addig, hogy le tudok süllyedni úgynevezett "alfa szintre" ami az agynak egy sokkal érzékenyebb szintje. a könyvben majd részletesen olvashatsz róla. eljutottal addig, h alfában befolyásolhatom erős koncentrálással az embereket (pl. legutóbb 2napja a buszon unatkoztam és "rávettem" egy kisfiút hogy egyen mag egy kiflit). eljutottam arra a szintre is, hogy meg tudtam mondani hogy milyen ruhában lesz egy ember aznap, amikor még nem is láttam. ugyan ezt csináltam tegnap is és bejött. mondjuk ezek után iszonyúan fájt a fejem, ami azt jelzi hogy még gyakorolni kell sokszor. de mint már mondtam, 5 nap után már eddig eljutottam:D sok szerencsét hozzá! link:

[link]

remélem, sikerrel jársz:D

2012. aug. 26. 14:01
 16/19 anonim válasza:
Na és egy év alatt hova jutottál?
2013. dec. 9. 21:31
 17/19 anonim válasza:
Na és kb. 3 után?
2015. máj. 23. 20:34
 18/19 anonim válasza:
6 év után, hogy állsz?
2017. júl. 31. 19:00
 19/19 anonim válasza:
Hogy állsz 11 év után?
2023. márc. 8. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!