Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet manipulálni...

Hogyan lehet manipulálni mások gondolatát?

Figyelt kérdés

Illetve, hogyan lehet és hol és kitől lehet tanulni ezt???Szereném megtanulni és elsajátítani magas szintre, hajlandó lennék rá 10 évet is áldozni, csak adjatok valami információt, amiből ki indulhatnék, kérlek szépen titeket :).Szeretnék mentalista lenni.

elnézést, hogyha rossz kategóriába írtam.

2011. dec. 21. 15:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
helo dani...
2011. dec. 21. 15:37
 2/19 anonim ***** válasza:

Legyél spirituális sátánista, vedd fel azt a vallást, mert anélkül nem fog menni.

Itt olvashatsz róla: [link]

2011. dec. 21. 15:43
 3/19 A kérdező kommentje:
Sátánista nem leszek :) Nem spirituális alapon akarom manipulálni a gondolatokat :) Pszichológiai alapon szeretném elérni, hogy azt tegyék az emberek, amit én szeretnék :) Ehhez nem kell semmilyen sátánizmus...
2011. dec. 21. 15:45
 4/19 anonim ***** válasza:

Spoiler:

Nem lehet, fizikai képtelenség!

2011. dec. 21. 15:57
 5/19 anonim ***** válasza:
Verbálisan és non verbálisan. Kommunikációs tanszéken.
2011. dec. 21. 15:59
 6/19 Neménvagyokaz ***** válasza:
Reklámokkal.
2011. dec. 21. 16:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Valami könyvet tudtok ajánlani?:)
2011. dec. 21. 16:35
 8/19 anonim ***** válasza:
ahhoz olyan személyiség kell, olyan fellépés, amivel manipulálhatod az embereket.de ne játsz ezzel mert a pokol tüzén fogsz égni.
2011. dec. 21. 16:40
 9/19 anonim ***** válasza:

az egész életem ezen alapul amit írtál, gesztusokkal, testbeszéddel, és egyéb nonverbális eszközökkel befolyásoltam embereket, főleg nőket, és a hazugság is ide sorolható mint manipulatív eszköz a legjobb mind közül h elérd a célod!!!!

Amitóta csinálom a megoldatlannak tűnő dolgok is könnyen megoldódnak !!

2011. dec. 21. 17:41
 10/19 anonim ***** válasza:
én is manipulálok embereket,de ez valahogy csak jött,és rájöttem h azt csinaljak amit én akarok,egy lépéssel elöttük járok mindig,tudom mikor mire mi a válasz.
2011. dec. 21. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!