Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek valós látomás...

Szerintetek valós látomás volt? (kérlek kíméljetek meg az ellenszenves véleményetektől)

Figyelt kérdés
még a nyáron történt, egyszerűen pihentem a kocsiban, lehunytam a szemem, relaxáltam (az ablaknak háttal voltam, a másikon meg nem néztem ki) hirtelen beugrott egy pár mp-es "látomás" szerű képkocka, amint az ablakon nézek ki, a kocsi az út szélén halad, és egy ember mellett haladunk el, aki lassan sétált (azon az ablakon néztem ki a látomásban, aminek háttal voltam) majd kinyitottam a szemem, és néztem az utat, de nem volt ott senki. valamiért úgy érzem, hogy nem volt véletlen... szoktam álmodozni, azokat én képzelem el, de ez annyira igazinak tűnt, tuti, hogy nem aludtam, így nem lehetett álom... nos, nem mondom azt, hogy a bűbájos boszorkákból ismert phoebe látomást kap-bevillanásról beszélek... egy kép megjelent a szemeim előtt, éreztem is valamit, de ez kb 3 mp volt... légyszi tényleg hagyjatok a hülyeséggel, de ha valaki hisz benne, és neki is volt látomása, írjon
2011. dec. 13. 01:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni,amikor elalszom az autóban,elkezdek álmodni,de előrebillen a fejem és így vége a "látomásomnak"
2011. dec. 13. 01:37
 2/5 anonim ***** válasza:
alfa állapotban, még nem alszol, előfordul ilyesmi. Érzékeled még a külvilágot de bevillanhatnak látomások.
2011. dec. 13. 05:53
 3/5 frenk1men válasza:

Üdv.!

A látomások mindig jelentenek valamit,de az ember már sajnos nem nagyon veszi figyelembe,elsiklanak a jelek,az útmutatások felett.Szerintem el kel kezdened meditálni,néz körül a lehetséges módozatok között,megtalálod a magadnak megfelelőt.

,,ha az ember mindent felad,mindent elenged akkor megkap mindent,ha az ember felébred ebben a világban,nem csodát kap,annál jóval többet"

jó ébredést,

minden jót neked!

Feri.

2011. dec. 13. 07:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehetett látomás, igen.
2011. dec. 13. 21:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat! tudtok ötleteket, amivel felerősíthetném a látomásokat? Félek egy kicsit előidézni, vagy direkt gyakorolni... nem túl erős az idegzetem nem akarok semmi rosszat látni
2011. dec. 14. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!