Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lesz velünk a...

Szerintetek mi lesz velünk a halálunk után?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 10:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%

Kielégítő választ erre ne várj, hiszen ez a kérdés valószínűleg az elmúlt cca 10-20e év legnagyobb talánya, pontos feleletet viszont soha senki nem tudott még adni rá.

Ebből következik az, hogy ami választ erre a kérdésre itt kaphatsz, azok csak és kizárólag 3 félék lehetnek:

1. vallásos maszlag

2. ezoterikus maszlag

3. ésszerű válasz, miszerint erre a kérdésre jelenleg nincs válasz.

2011. dec. 6. 13:35
 22/26 anonim ***** válasza:
Azt sem tudom életemben mi fog történni velem, nem hogy utána.
2011. dec. 6. 13:47
 23/26 Virág6 ***** válasza:
56%
Remélem halálom után viszont látom a szeretteimet,aki most nincs közöttem!
2011. dec. 6. 13:52
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tisztában vagyok vele,hogy ezt senki nem tudja,ezért tettem hozzá,hogy "szerintetek"-vagyis hogy Ti miként vélekedtek erről.
2011. dec. 6. 21:20
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező olyan kérdést teszel fel melyre senki nem tud pontos választ adni. Találgatásokból próbálunk összerakni sajátos véleményeket melyeket hitelesen előadva meg is győzhetjük a másikat az állításunkról hogy az igaz lehet,

konkrétan ez is egy olyan kérdés ami már évszázadok óta foglalkoztatja az embert ám azonban még a kor haladtával sem tudtunk még rá választ adni ugyan is amire egyszer kijelentik a "megmagyarázhatatlan" fogalmat az végleges is marad.

Mi lesz velünk a halálunk után?

Halálunk után fizikailag megszűnünk létezni e világban viszont szellemileg tovább élünk barátaink szeretteink családjaink szívében.....mentálisan pedig valószínűleg emlékekre oszlunk szét amelyben minden amit eddig tettünk és elértünk megmarad egy gondolatban ami örökre fennmarad amíg van ki emlékezzen rájuk. Vagy esetleg szellemként létezünk tovább egy másik párhuzamos dimenzióban amit csak túlvilágnak hívnak....... Rajtad áll hogy miben hiszel és miket fogatsz el magyarázatként. :-)

2011. dec. 9. 16:54
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
--> :) :D XD
2012. jan. 6. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!