Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lesz velünk a...

Szerintetek mi lesz velünk a halálunk után?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 10:21
1 2 3
 1/26 Antimod ***** válasza:
50%

Elkezdtem a halálközeli élményekkel foglalkozni, elég sok beszámolót olvastam / hallottam már.

Ebből nekem az tűnik ki, hogy egy más létállapotba kerül a lélek, elhagyja a testet, és átkerül a másvilágra. Erről nagyon kevesen beszéltek, mert egyszerűen onnan nincs már visszatérés (legalábbis első körben).

Szerintem létezik a reinkarnáció is, amikor új testben visszatér a lélek teljesíteni bizonyos feladatait.

Egy biztos: a klinikai halálból visszatértek számára a megtapasztalt élmények mind ismerősek voltak, úgy érezték, mintha "hazatértek" volna.

2011. dec. 6. 10:37
 2/26 anonim ***** válasza:
50%

Leáll az a logikai rendszer, amit agynak hívnak. A benne tárolt információk a biológiai, majd a kémiai bomlás során elvesznek. Ekkor a "velünk" kifejezés már nem értelmezett, mert az, amitől az ember ember, már nincs meg.

Ja és lehet sok mindenben hinni, ha valakit az megnyugtat. :)

2011. dec. 6. 10:37
 3/26 anonim ***** válasza:
56%
Nekem a közvetlen rokonságomban volt klinikai halott, és nagyon kikérdeztem. Semmit nem látott, amit "szoktak". Pedig tényleg örültem volna, ha lát.
2011. dec. 6. 10:38
 4/26 anonim ***** válasza:
51%
Józsán, van egy "boszorkány" aki ilynekkel is foglalkozik, ő azt mondta hogy dimenziót vált, de van olyan aki látja a szellemeket.
2011. dec. 6. 10:45
 5/26 anonim ***** válasza:
Atomjainkra bomlunk...előbb-utóbb
2011. dec. 6. 10:51
 6/26 Antimod ***** válasza:
100%

"Semmit nem látott, amit "szoktak". Pedig tényleg örültem volna, ha lát."

Nem mindenki lát, ez igaz. Kb. 10-20% semmit sem él át ilyenkor, mások pedig olyankor is átélnek hasonlót, mikor nem következett be orvosi értelemben a halál (súlyos trauma, kóma stb. esetén). Előfordul, hogy komplett beszélgetéseket tudnak visszaidézni, akár másik helyiségből is.

Érdekes és megfejtetlen terület, annyi bizonyos.

2011. dec. 6. 10:54
 7/26 anonim ***** válasza:
67%
A halálból még senki sem jött vissza, így nem tudhatjuk...
2011. dec. 6. 11:05
 8/26 anonim ***** válasza:
75%
Tudod ez olyan dolog, hogy a magzat sem tudja mi vár rá a születése után. Egy biztos, ha kijön, oda már többet nem megy vissza. Amíg bent van, számára az jelenti a világot, majd amikor eljön a születés ideje számára is fájdalmas és a mamának is, épp úgy mint a halál. Ezért hiszem azt, hogy a halál sem más, mint újjászületés egy másik világba, ami sokkal tágasabb és mosolyogva emlékszünk majd vissza, hogy miért is ragaszkodtunk annyira romlandó testünkhöz. Úgy gondolom a világ rendje az, hogy ne tudjuk meg idő előtt mi vár ránk, különben senki nem akarna életben maradni és megszűnne ez a természetes körforgás.
2011. dec. 6. 11:09
 9/26 anonim ***** válasza:
36%
Ennek a kérdésnek a fejtegetésének annyi értelme van mint ha azon filóznál hogy vajon mi lehetett veled a születésed előtt pár évvel...Senki nem fog tudni valós választ adni,legfeljebb mindenki elmondja hogy ő miben hisz,mert tudni senki nem tudja.A klinikai halállal tapasztalt élményeket egyébként egy az egyben reprodukálni tudják halucinogén szerek használatával(volt is ilyen kísérlet),úgyhogy nem kell biztosra venni hogy ha meghalsz akkor utána nem csak a nagy semmi jön.
2011. dec. 6. 11:13
 10/26 Antimod ***** válasza:

"A klinikai halállal tapasztalt élményeket egyébként egy az egyben reprodukálni tudják halucinogén szerek használatával"

Akkor ilyen szert az összes kémnek! (Lásd egy fentebbi hozzászólásomat -> # 6/9)

2011. dec. 6. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!