Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek ebben?

SNW kérdése:

Ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés
Ti hisztek abban hogy ahogy cselekszünk, amiket cselekszünk azt visszakapjuk, ha szemetek vagyunk valakivel, ha bántunk valaki vagy akár állatot, vagy ha úgy bántunk valaki hogy nem tud róla azt előbb utóbb visszakapjuk az élettől? nem konkrétan a személytől, és ha jót cselekedtek, akkor veletek is történik jó? ti tudtok eszerint élni?
2011. dec. 5. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, és van amikor nagyon gyorsan visszakapja a szemétséget az illető.
2011. dec. 5. 16:05
 12/17 zeronibble ***** válasza:
Ha a karma törvényére gondolsz, akkor az csak kb arról szól, hogy a nagyon tág értelemben vett "természet" addig szenvedtet, míg vissza nem találsz az egyszerű útra. Közben az orrod alá dörgöli, hol csinálod rosszul, te pedig jó, ha egyáltalán törekszel észrevenni. Sehol nem számolják, hogy kinek mit kell visszaadni, az eléggé sikertelennek bizonyult pedagógia lenne. Érdemes olvasgatni róla még akár sokat is, nagyon gondolatébresztő, még ha csak az "egyszerre cáfolhatatlan és bizonyíthatatlan" dolgok, gondolatkísérletek szatyrában is van a valódi helye. Aztán hogy a tapasztalat alátámasztja-e, amikor az ember jobban figyeli az eseményeket? Mindenki vizsgálja meg maga! Semmibe nem kerül!
2011. dec. 5. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező. Amit irtál azt tulajdonképpen a wicca vallásban elfogadják.
2011. dec. 6. 18:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Én hiszek ebben, mert magamon tapasztaltam, és a környezetemben is.
2011. dec. 8. 10:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszek benne, mert nálam bunkóbb embert nem hordott még a hátán a föld szerintem, és még nem esett bántódásom. Észnél kell lenni ;)
2011. dec. 9. 13:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is hiszek a karmában!

És olyan nincs hogy valaki 100%-ig jó ember,tudod tökéletes ember nincs ,mindenkiben van jó és van rossz is,csak nekünk kell eldöntenünk hogy mi uralkodjon.

2011. dec. 18. 22:50
 17/17 zeronibble ***** válasza:
Előző, én tovább mennék: még jó és rossz is csak a mi fejecskénkben létezik, az emberlét pedig csak egy hatalmas és tanulságos játszótér. Ha már kétfelé választjuk a tetteket, akkor az legyen bölcs és ostoba, így világosabb, hogy mire valók. Nem mellesleg akad teljesen semleges tett is, nem is kevés. Persze az elme azokat is képes millió jelzővel illetni, és persze az ellenkezőjükkel is. :)
2011. dec. 19. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!