Ha hasonlo hasonlot vonz, akkor hogy kell megoldani a ket fel kozotti konfliktust?
ha egy kapcsolatban egyformak illetve hasonoak vagyunk, hasonlo hibakkal, pl ket buszke, vagy ket szegyellos, stb..akkor hogy lehet az ebbol alakulo konfliktusokat es problemakat megoldani? hisz egyikunk se kepes ra mert egyforman mindkettonkbol ugyanaz hianyzik.
vagy ilyenkor jobb uj part keresni? de ha hgasonlo hasonlot vonz, akkor ujra meg fog ismetlodni.
"parom" sok tulajdonsaga zavar, ha tukorkepet allit nekem, akkor ez azt jelenti, hogy azert zavar mert en is pont ilyen vagyok? mert en ugy erzem pont az ellentet vagyok.
nalaunk az van, hogy egyikunk se hajlando beismerni hogy szerelmes!!!
hogy szeretjuk egymast.
utalom ezt benne! ugy csinalunk mintha nem lennenk egymasnak fontosak, aztan ha van valami baj, rogton rohanunk egymashoz nehogy elveszitsuk egymast.
de en pont ugyanezt csinalom..
ja barcsak 12 lennek! az a baj hogy mar 27 vagyok, no es o 33 ferfi. Es meg sose voltak ilyen problemaim, ha nem meg valamikor 12 evesen:)
nem ertem, hogy vonzhattam be egy ilyen szemelyt, es ezert is erdekel, hogy akkor most en is ilyen vagyok?
most igy kezdek rajonni hogy lehet en se vagyok normalis, pedgi eddig azt hittem igen!
a kérdéshez: a bölcs mondás így szól:
Similis simili gaudet. Hasonló a hasonlónak örül,
tehát ÖRÜL:
- vagyis azt érti meg, ismeri fel (nem vonz)
De az törvény: hogy az ellentétek vonzák egymást! (természeti törvény - láthatod pl.a mágnes pólusain, a hasonló pólusok ellökik egymást:)) két ellentétes félből lesz EGY egész, teljes.2 hasonlóból - ha egy-ségre törekednek: torz lesz.
*
yin-yang - együtt milyen szép egész:))
nna. hát az baj, hogy ebben hasonlóak vagytok, hogy nem meritek megmutatni szerelmes mivoltotokat. Az idő meg vágtat, majd a nyugdíjas klubban elmondjátok?
Bátorság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!