Spiritualitás és szexualitás. Más is él át hasonlót?
Felnőtt, egészséges, spiritualitásaal foglalkozó nő vagyok. Második éve élek önként vállalt cölibátusban. (Hogy miért, az nem a kérdés tárgya.)
Egy pár hónap óta tapasztalom, hogy bizonyos ezoterikus, spirituális tevékenységek alkalmával "bekapcsol" a gyökércsakrám, és szabályos szexuális izgalmi állapotba kerülök. (NEM szexuálmágiát végzek ilyenkor!)
Más is tapasztalt már hasonlót? Mit gondoltok, mitől lehet?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
"Felnőtt, egészséges, spiritualitásaal foglalkozó nő vagyok..."
na, itt kezdődik a probléma.
ha a spirimarhaságok helyett inkább azzal foglalkoznál, hogy találj egy partnert megadnak, egyből megoldódna a gondod.
örülök annak hogy van partnered, most már csak valakinek fel kellene világosítani azt a férfi(?)embert, hogy mi is lenne a dolga :)
(neked is sokkal könnyebb lenne az életed...)
kkuuik, igen, létezik...
De a kérdés még mindig nem ez volt.
És nem is azt kérem, hogy önjelölt pszichológusok boncolgassák a párkapcsolatom.
Pontosan azt szeretném kérdezni, amit a kérdésben kiírtam. A nem erre adott válaszok pedig egyáltalán nem érdekelnek.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!