Spiritualitás és szexualitás. Más is él át hasonlót?
Felnőtt, egészséges, spiritualitásaal foglalkozó nő vagyok. Második éve élek önként vállalt cölibátusban. (Hogy miért, az nem a kérdés tárgya.)
Egy pár hónap óta tapasztalom, hogy bizonyos ezoterikus, spirituális tevékenységek alkalmával "bekapcsol" a gyökércsakrám, és szabályos szexuális izgalmi állapotba kerülök. (NEM szexuálmágiát végzek ilyenkor!)
Más is tapasztalt már hasonlót? Mit gondoltok, mitől lehet?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Kérlek elmondanád nekem mi az a :
-gyökércsakra
-szexuálmágia
Mert ez már rosszabb mint a valláskritikai témakőr..
Na, itt lett kimondva a lényeg! "Ez rosszabb, mint a valláskritika". Akkor én most visszakérdeznék: miért ennyire egyszerűek az emberek, hogy olyan helyen próbálnak érvényesülni, amit nem is értenek, meg még ráadásul rossz is ott nekik.
Én se pofázok bele mondjuk a repülőgépműszerészeti fórumba, mert semmi közöm ahhoz a témához. De valamiért az emberek azt gondolják, hogy a lélekhez mindenki ért. :/
Egyébként meg, ahogy mondani szokták: gugli a barátod!
Előtte levőnek: nem konkrét gurut, vagy mestert, és nem is konkrét irányzatot követek ezzel. Egyszerűen csak így tartottam helyesnek. Hogy miért, annak sok oka van; de arra nem térnék ki.
a szexualitás elhagyása okozhat zavarokat lélekben és testben. A spiritualitás és a szexualitás nem kéne hogy kiüssék egymást.
Cölibátusban csak az éljen, aki ivartalanitva van.
Szia!
Én is hallottam már az incubus-okról, de nem tudok róluk sokat. És hogy lehet védekezni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!