Szerintetek mIről szól ez az élet?
"Az élet nem szól semmiről. De te szólhatsz a nevében."
Hát...ha ez így van akkor az élet egy nagyon hülye valami,,, Akkor mért szóljon bárki is a nevében,nam tudja értékelni hisz érzés nélküli,érzéketlen.
Ilyet mondhatsz sokaknak,valahányan el is hiszik,de akiknek vólt jósálmuk (ha tetszik jövendölő álmuk) mint pl. nekem is,náluk nincs hiteled.Ugyanis több,mint 30 évemet megálmodtam,ami be is következett. Ilyen megtapasztalás után már nem fogadható el,hogy az élet egy érzéketlen valami.
Azt nem mondtam, hogy az élet érzéketlen, a te érzéseid töltik meg. Arról szól az élet, amiről te akarod, hogy szóljon (akár akaratlanul is) - ennyit mondtam, mint személyes véleményt. Nem zárja ki, hogy meg lehet álmodni a jövőt (nekem is volt már ilyen álmom), de ha ez a jövő nem tetszik, úgy tehetsz ellene, vagy felkészülhetsz rá.
Hogy egy szóval válaszoljak a kérdésre: szubjektív.
tegnap 14:22
"ki tudnám borítani az ilyen szent biliket."
Emlékezz rá mit írtál.--- Ne csak holnap! 20-30 év múlva is. Akkor már talán neked írja valaki ugyanezt.
...................
ma 00:30!
1945 szept.-ben elütött az orosz kommandó autója. 7 éves voltam. Nyílt combcsonttörés,vérveszteség,2 hét ájultság (kóma?),lábam csigán lógott 6 hétig,addig csak a hátamon tudtam feküdni... Mindezt én akartam?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!