Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy ő ölt meg?

Lehetséges hogy ő ölt meg?

Figyelt kérdés
A dédnagyapám harcolt a II. világháborúban és arra gondoltam, hogy talán előző életemben megölhetett. Mindig is úgy éreztem, hogy már nagyon régóta ismerem őt de mégis volt egy érzés amit nem tudok leírni. A gyűlölethez hasonlít de egyáltalán nem az, mert velem elég kedves volt (igaz nem sokat beszéltem hozzá sajnos emiatt az érzés miatt). Pár napja viszont valahogy bevillant nekem ez a gondolat. Egyébként katona lehettem előző életemben. És amúgy is úgy hallottam, hogy akivel ismerjük egymást, azzal előző életünkben is volt valamilyen kapcsolatunk.
2011. nov. 26. 22:00
 1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy én nagyon büszke vagyok rá!
2011. nov. 26. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
szerintem csak szimplán barom vagy
2011. nov. 26. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
ha megölt volna tudta volna kiírni ezt a kérdést
2011. nov. 26. 22:06
 4/10 A kérdező kommentje:
22:06 szerintem olvasd el mégegyszer a kérdést.. :)
2011. nov. 26. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
biztos nem ö ölt meg.ha katona voltál és reinkarnálodtál akkor is biztos hogy nem általában akit előző életedben ismertél annak messziről se vagy a rokona ha meg mégis akkor meg biztos nem a gyilkosod volt.
2011. nov. 26. 22:21
 6/10 anonim ***** válasza:
ő ölt meg
2011. nov. 26. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:

ez elég rideg! lehetséges... a reinkarnáció nem az alapján "dönt", hogy kiket ismertél, meg hol laknál, meg milyen facebook ismerőseid voltak, stb...

A karmád dönt. Lehet. vannak ismeretlen érzések. nyomozz utána a reinkarnációnak és próbálj meg ezen a vonalon elindulni, ez baromi érdekes :) vannak olyan emberek akik rájönnek, mi volt a feladatuk előző életükben, rengeteget gyakorolnak erre... próbáld ki ^-^

2011. nov. 27. 00:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de ne vedd biztosra, és ne neheztelj rá miatta, mert ha van reinkarnáció, bizonyára az ehhez hasonló terhektől való megszabadulás végett nem emlékszünk korábbi életeinkre.
2011. nov. 27. 03:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de az is lehet, hogy nem. Számít ez?
2011. nov. 27. 06:35
 10/10 anonim ***** válasza:
öszintén mondom eszt mond el egy pszihológus nak
2011. nov. 27. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!