Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nos, erre mit tudnátok írni?

Nos, erre mit tudnátok írni?

Figyelt kérdés

Augusztusban Felsőtárkányon nyaraltunk én+3 haverom,egy erdei faházban.egyik nap túrázgattunk,és elértünk egy meredek lejtőből "kiálló" kőburkolattal fedett kis építményhez,egy vas ajtóval az elején.hideg áramlott ki az ajtó résein,egyik haverom mondta,ez valszeg egy bányához vezethet.kíváncsiak voltunk mi lehet bennt,de az ajtó be volt zárva,de volt rajta egy-két lyuk,így kitaláltam,hogy befényképezek.lehet nem kellett volna,nem tudom,de most már mindegy....:S megnéztem rögtön a képeket,és nem hittem a szememnek,megmutattam haveroknak is,de ők is csak álltak hüledezve,majd lef..stuk a bokánkat.Nos,a képek: [link]

[link]

[link]

a képek vaku nélkül készültek,egymás után kattintottam,csak utána esett le,hogy talán vaku is kellett volna,mert sötét van odabennt,de mindegy,a látottak alapján azt hiszem így is jól sikerültek a képek:S :O.....

próbáltunk vmi.racionális magyarázatot keresni erre,de nem tudtunk mit.

2011. nov. 25. 19:40
1 2 3
 21/26 mustafa33 ***** válasza:
Kár hogy 21:05 kor megírtad az igazat. Már már azt akartam írni, hogy ez tuti a csillámfaszláma, de egy bizonyos borsodi ci.ány k.rvára is hasonlít. De így már nem írom. Szóval nem a csillámfaszláma és nem hasonlít senkire.
2011. nov. 26. 20:36
 22/26 A kérdező kommentje:
Ha borsodi cigány lett volna,akkor a háttér lett volna fehér:)
2011. nov. 27. 07:56
 23/26 anonim válasza:
......nem kamu,én ott voltam egy zetorral,pont kukoricát kaszálni mentem,és elém is kiugrott az a valami,de nem nagyon érdekelt mert pont az orromat fújtam a Real Madrid mezembe.Das ist mezembeeeee.Máskülönben szabó vagyok...............mire a Khon.........
2011. nov. 27. 09:33
 24/26 A kérdező kommentje:
Then énszerintem I think.Nyafka Panka szerint meg nem is s...ggfejek,bunkó!:D
2011. nov. 27. 12:48
 25/26 anonim ***** válasza:
Ecsém, ez hol van? mindig is vonzottak az ilyen helyek! :D
2011. nov. 27. 17:47
 26/26 anonim ***** válasza:
Hmmm...kielemeztem a képeket.És Öcsém! Te nem is tudod milyen nagyszabású felfedezésbe nyúltál bele,ha a második képet jobban megnézitek,teljesen felismerhető...Hiszen ez Michael Jackson.Tudtam én hogy nem halt meg,csak kamu.
2011. nov. 28. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!