Hogyan tudom megvédeni magamat attól, hogy ne szívja el, egy a közvetlen környezetemben lévő ember az energiámat?
A kommented alapjan ez erdekes, valami hianyzik belöle... Felmerült bennem sok-sok kerdes... Meg az is, hogy a kerdes "kamu".
"szinte még szinte ki sem nyílik a szemem, már meditálok" - ezt most jelkepes ertelemben, vagy hogy erted? Mivel tudtommal csukott szemmel meditalnak...
Milyen aznapi szepet tervezel meg magadnak? Ezt sem ertem.
Ha megsem egy komolytalan kerdes, hanem tenyleg valakinek ez a problemaja, a valaszom: a leirtakbol nem derül ki, hogy barmilyen kontaktus lenne köztetek, marpedig, ha nincs, akkor nehez csak ugy leszivni valakit, ennyire! Ha nincs kontaktus, akkor nem lehet, hogy amiatt van ez, mert akaratlanul is arra gondolsz, hogy majd a munkahelyeden ott az a kollega, aki lesziv? Azaz ennek adsz több energiat, a reggeli meditacio ehhez kepest fityfiritty. Ha ez van a tudatodban, akkor hiaba vizualizalsz mast, amig ez erösebb, ez müködik. Jo hir, hogy idövel megvaltozik, esetleg egy melyebb-hosszabb meditacio neha hetvegen az ügy erdekeben meglenditheti a dolgot. Ha tenyleg ez van, akkor a helyedben elfelejtenem a kollegat, egyaltalan semmi gondolatot nem hagynek magamban neki, ha elökerül, a gondolatnagytakaritas technikajat javaslom- alfaban is lehet, de fontosabb folyamatosan betaban.
Kerdes, konkretan miröl szol a reggeli meditacio? Ebben nem lehet valami, amivel megiscsak a kollega "varhato" energialeszivasanak adsz energiat? Szoval ehhez en a leirtakbol nem nagyon tudok hozzaszolni...
2.
Nem tudod megvédeni magadat tőle.
az a fontos, hogy felismerd és távolodj el az illetőtől. Mi a jele ha valaki gyenge és élősködik rajtad? -- az hogy fáradni kezdesz, ha beszélgettek fáradtabb leszel álmos lehetsz vagy épp ellenkezőleg ha a lelked észre veszi, de ez csak nyitott" embereknél szokott megtörténni, akkor szeretnél elmenni az illető mellöl nem tudod miért, de idegesítőnek tartod.
Ha sorban állsz és fáraszt nagyon akkor aki mögötted áll engedd magad elé udvariasan.Mivel a gyenge energiájú embereknek a testük eleje a tenyerük a homlokuk arcuk képes szívni.
Le lehet édeseim szívni valakit. A lélek energiánk ereje nem egyforma van aki erős van aki olyan mint a beton ha érinteni akarom akkor szinte bekeményít szinte elutasít, van aki labilis, szinte beleérezni mi lehet a betegsége.
Van akinek a kisugárzása anélkül hogy tudatosulna, de kellemes és úgy érezzük jó vele beszélgetni. S most jön a klinikai munkám közbeni tapasztalatom.
Egy idős asszony mindennap arra vártak hogy most fog meghalni, de amikor éjjel sokat dolgoztam vele akkor feléledt reggel semmi baja nem volt(relatíve semmi)
Aztán ha nem volt vele annyi dolgom akkor másnap már azzal fogadtak-- az éjjel meg fog halni.
Aztán feltűnt hogy az a legjobb ha a végére hagyom mert túlságosan elfáradok tőle-- szegényke sovány aszott, kicsike idős néni volt -- és még amig volt 100 kg betegem is aki béna volt de soha nem fáradtam el tőle. Aztán elkezdtem odafigyelni hogy is van ez? Csak rövid ideig foglalkoztam vele éjjel, nappal már alig élt. Akkor éjjel én foglalkoztam vele és sokat és másnapra felélénkült.
szabályosan meginogtam amikor hajoltam. Szóval elvállaltam két nagy 100 kg béna beteget, és a néni második nap után meghalt
Amikor az EZO-sok azt fantáziálják, hogy az univerzumi energiák hozzák be valakinek és kavillálnak az egy nagy marhaság.
aki valóban gyógyít az viszont nem képes mindennap ha még megteszi bizony ő maga leesz beteg de bele is lehet halni leég szószerint. Csak a széltolók nem érzik meg, az egyik betegtől ellop és a következőnek oda adja, ha a betegnek szerencséje van persze és nem fizet ki felesleges csak a süket dumáért egy csomó pénzt és csak placebó módra gyógyulgatott
Nekem is van egy ilyen ismerősöm. Igazság szerint nekem is muszály vele találkozni, akárcsak neked, ezért azt szoktam csinálni, hogy elképzelek magam köré egy energia-burkot, amelyre nagyon erősen öszpontositok, hogy ezen keresztül ne tudjon behatolni és ne szivja el az energiám. Van amikor sikerül, de olyan is volt, hogy nem jártam szerencsével, mert túl fáradt voltam.
Az öszpontositás a lényeg.
Remélem sikerült segitenem.
válaszoló -azt írtad"mami"! Te minek írsz erre az oldalra, ha algálod az ezosokat!!"
Ez nem EZO oldal, hanem vegyes kérdések.
a másik hogy végzett szakápoló valamint intenzív nővér voltam, Abba beletartozik a betegségek ismerete, a betegség gyógyszerelése, műszerek ismerete az injekciózás a vérvétel a különböző vizsgálatok beavatkozásokhoz a segédkezés, de bele tartozik az etetés, a mosdatás, és bizony a szeretés is. Aki olyan lenézően irt ezzel kapcsolatban megérdemelné hogy olyan nővérhez kerüljön egyszer, aki rá se néz. Mert ilyen is van ám, panaszkodtak a bénán fekvő betegek
Egyébként nem elfekvőn dolgoztam hanem neurológián állandóan éjszaka 60-70 neurológiai beteggel és 6 ágyas intenzív, komás beteggel foglalkoztam - egyedül.
Ami leírtam az idő nénivel kapcsolatban az igaz volt.
Ha már szóba hoztátok az EZO -t
Hamarabb gyógyítottam ebben az országban, mint bárki, visszahoztam komából olyat akiről lemondtak. Megmondtam ki nem fog soha visszatérni és visszahoztam rövid időre tudatilag olyat akiről még álmodni se mert volna a tudomány, mert agyhalott volt. több éves bénát gyógyítottam és hazament saját lábán, egy este kezeltem valamivel valakit és reggelre teljesen felgyógyult--még az orvossal is összeszólalkoztam miatta, mert nem az volt a lényeg hogy két klinikán kezelték már eredménytelenül és hozzánk mégt saját lábán jött át, most pedig már nem tud kiszállni az ágyból annyira leromlott, hanem az, mit csináltam én, hogy is mertem bármit?
De ha azt mondtam egy másik orvosnak akit nagyon kedveltem, amikor bementem dolgozni, hogy a vér valószínűleg nem jó a komásnak, akkor rám csodálkozott az orvos --miből gondolja? --mert fájdalmai vannak.-- Érzi Viki a fájdalmát? --valami olyasmi. Aztán még tettem vettem de egyetlen szóval se kérdezett többet akkor éjszaka, se később, pedig idő is lett volna rá. A legjobb orvos volt egyébként a klinikán --de elzárkózott.
Ugyan ennek azt mondtam, hogy a fekvő beteg nem hisztizik amikor azt mondja fájdalmai vannak, meg kéne nézetni a nőgyógyászaton és a fülészeten főleg, mert úgy érzem a füle mögött valami vagy tályog vagy kezdődő valami van és az okozza a fantom fájdalmait. az orvos csodálkozott-de átvitette a beteget kivizsgálásra--tályogot találtak a fejében a füle mögött és megműtötték.
Az agykontrollról, vagy az alfa nevezetű sóderrel kapcsolatban pedig a véleményem a következő.
először is az agykontrollban egyetlen mondat igaz még pedig az, hogy a gondolattal gyógyítani, de megbetegíteni is lehet. De nem azért mert pozitív vagy negatív gondolat, hanem azért mert a gondolat a lelkünk feszültség hullámai és érzelmi színezetű. S át meg át szövik ezek az energia szálak a testünket belül majd a bőrünk felszínét lefércelődve.69.f.Gyógyulni a lelkünk segítségével ----akit érdekelne
Ezen születik és állandóan száguldanak a gondolataink ezért tehet bennünket egy kívülről ért hatás boldoggá vagy épp beteggé, mert a lefércelődéseknél befordul a testbe. Vagy is nem a szívünkkel szeretünk, hanem a lelkünkkel, tudatunkkal. Nem mi ítélkezünk, hanem a lelkünk. A lelkiismeretünk halk figyelmeztetése a lélek figyelmeztetése.. De az Én ezt képes bármikor átírni, s ilyenkor lefedi a lélek gondolatait.
Szóval ennyit röviden az EZO val kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!