Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valami érdekes balszerencse...

Valami érdekes balszerencse üldöz! Vagy csak rémeket látok?

Figyelt kérdés

Az év 364 napján nagyon szerencsés vagyok!

Ha valamit szeretnék szinte kérés nélkül hullik az ölembe.

Semmilyen baleset nem ér...

De AUGUSZTUS 20-21 este 10 és hajnali 4 között mindig ér valami rossz dolog..

-Kétszer tört el a lában.

-Háromszor a bordám.

-Volt több autóbalesetem...(Frontális ütközés a szembe sávból átjövő részeggel)

Frontális ütközés egy fával.)

-Rászakadt egy két méteres festmény..

-Eltört a karom.

Apróbb balszerencse:

-Lerobbantam, lemerült a telefonom a semmi közepén..

-Bezáródott az ajtó mögöttem amikor lementem a pincébe.

2011. nov. 20. 17:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az ilyen dolgokkal az a gond, ha igazat is mondasz most, még te sem tudod az okát. Így ha elmennél valami kamujóshoz az sem segítene, ilyen látó féleségek nem nagyon léteznek.

Ami létezik az mérhető és szerintem egy jósnak, tisztán látónak, csillagembernek, csillagtökűnek sincs papírja arról, hogy természetellenes lenne az agyműködése, stb.

2011. nov. 20. 19:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Évente egy baleset nem feltűnő.

És nem minden évben fogok ki ilyen nagy dolgokat mint a frontális ütközés...

Mi a 20.-át sosem ünnepeltük különösképpen, így nem is tartottam számon hogy hopp ez huszadikán volt.

Nem rég szóba jött és tesóm mondta hogy ja 20.. és tényleg az is 20.. meg az is... meg szinte mind ami velem kapcsolatos...

Még mandulaműtétre is augusztus 20-ra voltam kiírva..(szerencsére nem értem oda..)

Nem stresszelem magam emiatt.

Nem hinném hogy én teremtem meg ezt a jelenséget a félelmeimmel.

2011. nov. 20. 19:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Voltam amolyan múltba és jövőbe látó asszonynál...

De akkor még ő sem látta hogy a múltban ezek az időpontok egyeztek én meg nem figyeltem rá... Hát ennyit a látnoki képességéről...

Én hiszem hogy vannak emberek akik Látnak.(de különlegesebb dolognak tartom ezt a misztériumot, minthogy vásári parádéként árúba bocsájtják...)

És tényleg nem hazudok... Miért tenném?

2011. nov. 20. 19:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyébként ha bevonzod a rosszat, akkor az utolér akárhol is vagy! Ha pedig nem akkor lehet nem is történik semmi! De ha arra kocentrálsz, hogy mikor esel orra, akkor tuti hogy orra esel!
2011. nov. 20. 21:05
 15/17 nda.cicush ***** válasza:
Oda kell figyelned ezekre a napokra valami elintézetlen dolgot kéne befejeznek......vagy valami ilyesmi és igy próbálják felhívni rá a figyelmedet hogy kik azt ne kérdezd de ez csak tipp... :|
2011. nov. 21. 19:31
 16/17 Athena Angyal ***** válasza:
Azt tudom h véletlen nem történhet. Karma ami azt jelenti h azt kapsz amit adsz. Augusztus 20 21 én emlékszel valamire még a baleset előtt? Akkor kellett történnie valaminek amit tehetté valakivel. Ez azért nagyon ilyesztő. Halt meg ekkor valaki ismerősöd? Nagyon szivesen segitek amiben tudok.
2011. nov. 23. 22:43
 17/17 A kérdező kommentje:

20.án senkim nem halt meg..

Meg hát az első ilyen baleseten 4-5 évesen volt szóval nem hiszem hogy tehettem olyasmit ennyi idősen ami miatt Pl.: frontális ütközést érdemeljek egy nagy akácfával... vagy hogy 7-évesen nyílt törést szenvedjen a jobb lában, gyerekként ez elég rémisztő látvány (még tévében is, nem hogy a saját testén)...

2012. febr. 14. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!