Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzek így néha, de csak...

Miért érzek így néha, de csak ha utazom?

Figyelt kérdés

Ha hosszabb útra megyek (busszal) gyakori hogy elalszom de inkább hogy FÉLálomban vagyok pl. mikor Olaszországba mentem, vagy Pécsre mentem osztálykirándulni, szal sok órás utak.

Félálomban vagyok és hallom hogy mit mondd mögöttem ülő, de nem is akarok hozzászólni, csak csendben hallom amit mond. Mintha aludnék (ők legalábbis ezt hitték) de én tisztán hallottam őket. És nem is volt késztetés/inger hogy megszólaljak vagy hozzászóljak a témához, vagy pl. buszon néztek egy filmet és csak valami csihipuhit hallottam belőle de nem is néztem rá mert csukva volt a szemem és tök olyan volt mintha aludnék (lassan vettem a levegőt, stb)

Ez miért van?

2011. nov. 4. 09:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy olyan is volt pl. rövidebb távon, 20 km, kocsival hogy szintén ehhez hasonló állapotban voltam, hátul az ülésen
2011. nov. 4. 09:22
 2/3 Antimod ***** válasza:
Valószínű, hogy alfában voltál.
2011. nov. 4. 09:26
 3/3 Pendragon válasza:
Szerintem ezt a legtöbb ember megtapasztalta már, ha hosszabb úton vonatozott. Én is "alfában" voltam mindig, hallottam a vonatzakatolást és közbe jót pihentem. Amikor megállt a vonat mindig felébredtem. Izgalmas érzés!
2011. nov. 4. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!