Tegnap ota barhova megyek, surun érzek szantal illatot. Mi lehet ez?
Sziasztok!
Tegnap ota tapasztalom, hogy barhova megyek, barmit teszek, surun érzem ezt az illatot; ismeros illat, korabban fustoltem én is, szantal fustolo-illat.. Ami furcsa, honapok ota egy arva darab fustolo sincs itthon, a moso-tiszitoszereim, parfumjeim mint krém- vagy viragillatuak, nem dohanyzunk, mégis itt van surun ez az illat. Kilépek a helységbol, belépek egy masikba, ott az illat, majd eltunik, majd ujra felbukkan, mintha " kovetne" vagy nem tudom..
Ti tapasztaltatok mar ilyet? Furcsa nagyon.
Ne aggódj, nincs semmi baj. Én tegnap este (hosszú évek után) ismét vanília illatot éreztem. Az én segítő angyalomnak az illata. Azt jelzi, hogy itt van velem, vigyáz rám és segít nekem.
A többieknek pedig: Jézus mondta: "Legyen néktek a ti hitetek szerint" Nekem meg az enyém szerint.
Ott nem lévő dolgot érzékelni bizony komoly dolog. Egyszer-egyszer nagyritkán valami ilyet tapasztalni pusztán érzéki csalódás.
A te eseted viszont más. Csúnyán hangzik, de ez tényleg agyi gond lehet. Menj el orvoshoz és vizsgáltad ki magad.
Ha nincs semmi gond, akkor nem halsz bele egy vizsgálatba.
Ha mégis van, akkor pedig az életed menti meg.
Ha agy tumor, akkor minden nap számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!