Mi az a hatodik érzék?
Hatodik érzék az, hogy valahogy tudtam, hogy nem kellene idekattintanom.
Elcsesztem
A hatodik erzek szent energia, amivel a mindentudas allapotahoz kapcsolodunk.
Magasabb tudatosagal es szellemi eberseggel jar egyutt.
a hatodik érzék maga az elme, ami megtapasztalja a test által közvetített jeleket, vagyis az, ami érzékel igazából. sokan harmadik szemnek nevezik, és igazából ez az egy ölel fel mindent.
üdv
26/F
LastOne.Left
A hatodik érzék szerintem a megérzés.
Az, hogy megérzel dolgokat, azt, hogy egy esemény hogy végződik például.
Vagy az olyan fajta megérzés, hogy megérzed a másikról, hogy milyen ember. Mondjuk átlátsz hamis maszkján.
Úgy értem ezt, hogy van valaki, aki nagyon kedves veled, nagyon segítőkész stb..., de te érzed, hogy ez valahogy nem hiteles, nem őszinte. Nem gyanakvásról van szó, hanem ÉRZED. És utána ez be is igazolódik.
Vagy az ellenkezője, hogy valaki első látásra nagyon keménynek, magabiztosnak, pökhendinek tűnik, de megérzed benne, hogy ő nem olyan, hanem a lelke mélyén nagyon érzékeny, kedves és sebezhető.
Én így gondolom, hogy ez a hatodik érzék, az, amikor megérzed a dolgokat, és megérzed, hogy a külső maszk mögöt az adott ember milyen is valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!