Találkoztam egy olyan férfival, aki belém lát (? ) Hogyan lehetséges ez?
"Kérdeztem, de annyit mondott, hogy nem az a fontos ő mit tud, hanem, hogy segítsen."
Igen...Ez így van...
Egy gond van: Ilyen emberekből nagyon kevés van egyenlőre...Sokkal kevesebb mint amennyi kellene...
Ha jól látom, egyetlenegy dolog van, ami talán meglepő lehet: a nagymamád. Minden más egyértelmű volt.
Nos: erről is tudhatott. Gondolom, nem volt titok a környéken, hogy mi van a nagymamáddal.
hány éves vagy? valószínű olyan korban vagy, amikor az embernek már nem él a nagymamája, vagy szinte biztos, hogy van valami nyavalyája.
ha hozzám odajönne valaki és azt mondaná, sajnálja a nagymamám, ezer dologra tudnék gondolni amiért én is sajnálom, csomó ilyen-olyan baja van mindkettőnek. a nagymamák általában betegesek, emberünknek semmi spéci képessége nincs.
auralátás mint olyan meg nem létezik.
Én is ugyanezt mondom.
A nagyszülők az esetek 99%-ban idősek (kivéve cigányoknál), és mivel idősek, valószínűleg betegesek is, vagy rosszabb esetben meg is haltak.
Általában a lányok jóban szoktak lenni nagymamival ráadásul.
Ez egy sima kamuszöveg, egyből le kelett volna, hogy essen a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!