Mért válaszol az, aki nem ezoterikus beállítottságú, ezoterikus kérdésekre?
Nem írsz az atommaghasadásról, de elmondhatod a VÉLEMÉNYEDET tudományos hozzáértés nélkül az atombombáról.
Jó volt, hogy ledobták vagy rossz? Mást mondanak erről a Japánok és mást azok, akik ledobták... te hogy látod? Nincs jó vagy rossz válasz, a véleményed érdekli az embereket, azért kérdeznek.
Ha itt valakit nem érdekelnek a vélemények (itt sincs jó vagy rossz válasz, hiszen nincs abszolút igazság, pusztán véleménynyilvánításról lehet szó!), akkor nem kell kérdezni.
Amúgy meg, ha jól értem, akkor iszonyat tájékozottnak és tévedhetetlennek érzed magad a témában. Megkérdezhetem, hogy milyen iskolában sajátítottad el az asztrológiát mint tudomány, valamint a csillagászatot (ami elengedhetetlen az asztrológiához)? Mert ha előveszed a bizonyítványaidat, akkor majd komolyan veszünk. Amíg nívótlan és színvonaltalan, ellentmondásokkal és logikai bukfencekkel teli ezoterikus "bestsellerekből" vagy ilyen okos, ne várd el, hogy elismerjük a hozzáértésedet. Kb. annyi, mintha úgy akarnál vakbélgyulladást műteni, hogy előtte elolvasod a Nők Lapja Egészséget.
Szerintem inkább gondolkozz el a jelenség mélyebb értelmén. Az ezoterikus tanítások szerint semmi sem történik véletlenül, minden egy üzenet a számunkra, amit meg kell érteni.
Ha az ezotéria az egyetlen rovat, amit ennyire elárasztanak a tagadók, akkor az csak azt jelezheti, hogy tévúton jár, aki ebben a rovatban kutakodik, mert erről a területről nem számíthat semmi hasznosra, élete alakításához.
Bezony, aki hisz az ezotériában, annak ebből rá kell jönnie, hogy nem hihet az ezotériában. Viszont akkor az itteni trollok nem jelentenek semmit. Akkor viszont mégiscsak hihet az ezotériában. De akkor mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!