Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mért válaszol az, aki nem...

Nesi81 kérdése:

Mért válaszol az, aki nem ezoterikus beállítottságú, ezoterikus kérdésekre?

Figyelt kérdés
Fölösleges neki, mert csak hülyeséget ír...
2011. okt. 27. 11:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem írsz az atommaghasadásról, de elmondhatod a VÉLEMÉNYEDET tudományos hozzáértés nélkül az atombombáról.

Jó volt, hogy ledobták vagy rossz? Mást mondanak erről a Japánok és mást azok, akik ledobták... te hogy látod? Nincs jó vagy rossz válasz, a véleményed érdekli az embereket, azért kérdeznek.

Ha itt valakit nem érdekelnek a vélemények (itt sincs jó vagy rossz válasz, hiszen nincs abszolút igazság, pusztán véleménynyilvánításról lehet szó!), akkor nem kell kérdezni.

Amúgy meg, ha jól értem, akkor iszonyat tájékozottnak és tévedhetetlennek érzed magad a témában. Megkérdezhetem, hogy milyen iskolában sajátítottad el az asztrológiát mint tudomány, valamint a csillagászatot (ami elengedhetetlen az asztrológiához)? Mert ha előveszed a bizonyítványaidat, akkor majd komolyan veszünk. Amíg nívótlan és színvonaltalan, ellentmondásokkal és logikai bukfencekkel teli ezoterikus "bestsellerekből" vagy ilyen okos, ne várd el, hogy elismerjük a hozzáértésedet. Kb. annyi, mintha úgy akarnál vakbélgyulladást műteni, hogy előtte elolvasod a Nők Lapja Egészséget.

2011. okt. 27. 22:45
 22/28 anonim ***** válasza:
49%
Én nagyon sokra becsülöm azokat, akik tudományos alapossággal, és emberi módon véleményt alkotnak, de a látszattudósokat, akik csak beböfögnek valami degradálót, rövid úton kipenderíteném innen.
2011. okt. 27. 23:48
 23/28 A kérdező kommentje:
Hagy kérdezzem már meg, hogy látod valahol leírva hogy én asztrológus vagyok??? Az ezotéria összefoglaló név, rettentően szerteágazó. DE te ezt honnan is tudnád. És igen, tanultam plusz személyes tapasztalat. És nem érzem magam "hűde" járatosnak. Nem is válaszolok olyan kérdésre amiben nem vagyok járatos.Egyébként nem az a baj,ha valaki normális módon elmondja a véleményét, hanem az aki mellé még bunkó stílusa is van.
2011. okt. 28. 09:39
 24/28 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem inkább gondolkozz el a jelenség mélyebb értelmén. Az ezoterikus tanítások szerint semmi sem történik véletlenül, minden egy üzenet a számunkra, amit meg kell érteni.

Ha az ezotéria az egyetlen rovat, amit ennyire elárasztanak a tagadók, akkor az csak azt jelezheti, hogy tévúton jár, aki ebben a rovatban kutakodik, mert erről a területről nem számíthat semmi hasznosra, élete alakításához.

Bezony, aki hisz az ezotériában, annak ebből rá kell jönnie, hogy nem hihet az ezotériában. Viszont akkor az itteni trollok nem jelentenek semmit. Akkor viszont mégiscsak hihet az ezotériában. De akkor mégse...

2011. okt. 28. 09:45
 25/28 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon sokan direkt írnak gúnyos válaszokat vagy kitalált földönkívüli meséket, hogy hiteltelenítsék a Reptoid inváziót ! Pedig, ha megnézed ők pont a Reptoidokkal tartják a kapcsolatot.
2011. okt. 30. 19:47
 26/28 anonim válasza:
0%
heeeeee?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2011. nov. 10. 17:18
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
---> unalom.
2011. nov. 10. 22:42
 28/28 anonim ***** válasza:
A racionalizmus épp ugyanolyan hit, mint bármelyik másik vallás.. Amikor a tudomány a szemed előtt mond csődöt, de megszállottan keresed a megoldást, akkor az nem más, mint a vakhit.. Pont ugyanazok a jelenségek ebben is, mint mondjuk a kereszténységben, vagy egyéb vallásban.. A címkéket kell csak átnevezni... A tudomány, mint olyan, az új vallása a világnak.. Épp úgy, ahogy a tudomány is megtalál minden kérdésre minden választ, csak idő kérdése, úgy az istenhitben is ott van minden válasz, minden kérdésre... Nincsenek különbségek...
2014. okt. 21. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!