Vörös tenyérlenyomat a combomon, mitől?
Ma reggel ébredés után kb fél órával vettem észre az egyik combomon egy vörös tenyérlenyomatot. Fogalmam sincs hogy került oda, és nagyobb is volt, mint a saját tenyerem. Próbáltam ugyanilyen lenyomatot produkálni a másik combomra. Nem sikerült. Én nem vagyok egy vérezos típus, mindig először racionális magyarázatot keresek. Általában mindennek meg is találom, de ennek sehogy se sikerült. Órákig látható volt egyébként ez a lenyomat, most estére már nem látszik viszont a helye meglehetősen ég. Van valakinek valami ötlete, akár ezos, akár racionális magyarázat? Ha valaki segít azt előre is köszönöm!
23N
Sajnos halványan sem emlékszem arra, hogy mit álmodhattam. Talán ha majd most lefekszem aludni, akkor beugrik valami.
Bogarat biztos nem csaptam le... Egyrészt mert rossz alvó vagyok, szóval nincs olyan, hogy felébrednék valamire de nem emlékszem. Másrészt meg mert ebben az esetben úgy megijedtem volna, hogy azonnal kipattannak a szemeim :)
Incubus? Hmm.. Nem sokat tudok róluk, és nem is hiszem el amit eddig olvastam. De ha mégis így lenne, akkor mégis mi a teendő?
Ha voltál bulizni, lehet hogy party drogot kaptál.
Az álmok sokszor tényleg nyomot hagynak, ha álmodban meghalsz felébredsz, ha rájössz hogy csak álom irányithatod, de akkor nyoma marad. Pl mikor egy álmomban megvágtam magam, másnap kicsit piroslott a nyoma. Te erősebben élted meg.
Nem voltam akkor este bulizni.
Igazság szerint nekem is azért volt furcsa, mert a gyűrődések eltűnnek, és egész másmilyenek. Számtalanszor gyűröm össze magam alvás közben, szóval tudom miről beszélek :)
Kár, hogy nem emlékszem mit álmodtam.
Mindenesetre mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!