Mik azok a vörös csíkok a combomon?
Figyelt kérdés
A combom felső részén és oldalán kb 3-4 cm hosszú vöröses csíkok vannak . Nagyon megijedtem mert fogalmam sincs , hogy mitől lehet . Talán attól hogy epilálom a lábam? Vagy hogy egy kicsit vastagabb lett a combom? egy kicsit tényleg vastagabb combom lett , de nem vagyok kövér ( ha befeszítem érzem hogy izmos lábam van ).
Menjek el bőrgyógyászhoz?
14/L
2011. máj. 22. 22:02
1/7 anonim válasza:
Azok striák.
És a rossz hír az, h maradnak.
Halványulnak, de maradnak - a hirtelen fogyás vagy hízás következményei.
2/7 anonim válasza:
Az hogy kövér vagy-e nem attól függ hogy érzed-e az izmod mikor befeszíted.
Üsd be a google-ba hogy BMI és megtudod hogy kövér vagy-e.
A csíkokat (ha egyéb panasz nem kíséri) nyugodtan mutasd meg egy dokinak, szerintem elég a háziorvosodnak.
3/7 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az első írja. Ne borulj ki, halványodni fognak, meg szinte minden lánynak/nőnek van, sok pasinak is, nem olyan ijesztő.
4/7 anonim válasza:
Hirtelen hizástól vagy fogyástól! és sajnos nem tünnek el csak ilyen fehér csik lesz egy pár év mulva helyette!a börgyász sem tud mit tenni vele!
5/7 A kérdező kommentje:
És mitől hízhattam el? Edzek hetente 3x , meg főleg csirkemellet és halat eszem rizzsel. Talán a kamaszkor miatt?
2011. máj. 22. 22:17
6/7 A kérdező kommentje:
És hogy lehetne a combom újra olyan mint régen?
2011. máj. 22. 22:19
7/7 anonim válasza:
Nem elhíztál, csak mivel kamaszodsz valószínűleg felszedtél pár kilót, ez ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!