Szerintetek ez egy gyurmalin, vagy egy világító földönkívüli kő?
Hogy összetudjátok hasonlítani a kettőt a gyurmalin így néz ki: [link]
a kő meg így: [link]
Lehetőleg normálisan válaszoljatok nem bírom a szellemeskedést ebben a témában mert engem ez nagyon érdekel!
Egyszerűbb természettudományos ismeretekkel megérthető a dolgog.
Az asztalon nem világít semmi sem. Kébőbb a kezében pedig hátúlról irányúla kamerába egy intenzív fény aminek az irányába forgatja az ember a követ. A kő éppen a fényforrás előtt van, ezért látszik hogy mintha pulzálna a kő fénye viszont ha kitakarja a fényt, akkor látszik hogy konstans a fény. A követ az erős fény előtt tartja és mozgatja, de a kő egyáltalán nem világít és amikor mozgatja néha kitakarja a hátsó fényt és akkor állandó a fényhelyzete és ereje úgy 1:40 körül. A háttérben láthatjátok hogy a fényel borított részek állandóan ugyanazok, mivel egy helyben van a fényforrás mikor mozgatja, akkor is, tehát egyáltalán nem a kő világít !
Egyébként ahhoz képest, hogy milyen gazdag 404 meg mennyi fuxa volt, nagyon primitív a filmfelvétel minősége !
Kíváncsiak vagytok 404, meg a Reptoidokra ? Hát tessék így néznek ki és már jelen is vannak a táradalmunkban.
1:55-nél megláthatjátok magát 404-et, kiderűl, hogy nem igazán emberi alak. Kíváncsi vagyok a szkeptikusokra is, de tudom hogy őket aztán végképp semmi sem győzi meg. http://www.youtube.com/watch?v=VYNexP8M_SA
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:15
Kötekedni jársz ide vagy válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!