Én hiszek benne. Mindig elsőre van egy megérzésem ,h pl: a c a jó válasz de sose bizok magamban és másra voksolok inkább és kiderül ,h az első volt a jó ... sokszor szivtam már meg ,h nem hallgattam a megérzésemre.
2011. okt. 4. 22:27
12/27 anonim válasza:
Káoszelmélet.
Durva belegondolni, hogy apróságok (pl. hogy '91-ben reggeli készülődés közben hallottam egy tévéműsor utolsó 2 percét) milyen sorsfordítóak tudnak lenni.
2011. okt. 4. 22:44
13/27 anonim válasza:
Wyrm tegnap 21:44 a legjobb hsz.
tömör zokniba nehéz bebújni, véleményem szerint is.
Meg ezt hívják BABONÁNAK amiről fentebb szavak potyognak. Persze mindennek következménye van.Persze ezeknek is következménye van. Annak is, ha babonákban hiszek. igyekszem (sajnos) tudatalatt igazolni magamat, mégha káros is.
2011. okt. 5. 00:37
14/27 anonim válasza:
Csak a saját döntésed miatt nem azt veszed fel, tehát a döntéseid határozzák meg a jövődet és nem a "véletlen, de mégis a sors".
2011. okt. 5. 00:37
15/27 anonim válasza:
igen, de saját döntés, a babona
ha A -> akkor B [szokott lenni]
A (saját döntés) -> B (hogy leáll a szabad, tudatos döntésről,
és rááll a 'szokott lenni'- re - ebben hisz.
Amiben hisz valaki, az bizony nagy erő tud lenni.
2011. okt. 5. 01:25
16/27 anonim válasza:
persze, lehet hogy 1. zokninál valaki vicces megjegyzést tenne rá, sőt, lehet h ez a valaki később a pasid lenne mert így ismerkedtek ösze, de mivel a másikat választottad...
2011. okt. 5. 01:49
17/27 anonim válasza:
Lehetséges, sokszor csak egy apróság hiányzik, hogy másképp alakuljon valami fontos, meghatározó dolog, akár elhisszük, akár nem.
2011. okt. 5. 05:11
18/27 anonim válasza:
nem. lehet az út hosszabb/rövidebb lesz, de a cél ugyanaz marad.
pl, ha meg van írva,hogy te diplomázol, és most úgy döntöttél nem tanulsz tovább, akkor val.színű a sors eléd tesz egy csomó lehetőséget,hogy a diploma felé tereljen. szóval befolyásolni tudod a jövőd, de a fontos állomásokon nem változtathatsz.
2011. okt. 5. 05:58
19/27 anonim válasza:
Valamilyen szinten úgy hiszem, van sors, de azt is hiszem, hogy bizonyos fokig tudjuk ezt befolyásolni a döntéseinkkel. Abban viszont, hogy vajon a döntéseink egy teljesen más életutat alakítanak-e ki, vagy sorsunk meg van írva és döntéseink csak az út közepén változtatnak, de nem változtatják meg az út végét, még nem jutottam álláspontra...
2011. okt. 5. 06:54
20/27 anonim válasza:
Pillangó effektusról olvasgasson mindenki egy kicsit. Konkrétan a kérdésedre ez a válasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!