Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Rémisztő! Szerintetek mi...

Rémisztő! Szerintetek mi történhetett?

Figyelt kérdés
Szeretek agyagból művészkedni, és egy hete csináltam egy boszorkányt, ami nagyon jól sikerült. A szobám alsó polcán kapott helyet, ami fölött egy erősebb könyvespolc volt tele könyvekkel. A könyvek évekig stabilan álltak a polcon. Az agyagból készült boszorkány két napig volt a polcomon, mígnem egyik éjjel sikítva ébredtem fel egy óriási zajra. Mikor felkapcsoltam a villanyt, láttam, hogy a könyveim egy része a polcról lehullva ráesett a boszorkányomra, méghozzá úgy, hogy lefejezte azt. A boszorkány szerintetek rossz szimbólum? Sok házban láttam, azért készítettem, mert megtetszett.
2011. okt. 2. 14:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nézőpont kérdése, mert nézhetnéd innen is: hogy a könyvek pont eddig bírták, és te pont akkor gyártottál agyagszobrot, amikor a könyvek lepotyognak, és jelképezhetné azt is, hogy a könyvek leütik a szabad művészetet, mert azok a mások művészete.

érted mit akarok mondani? hogy csodát gyártani könnyű. egy új szemszög, és egy szobornak leleke lesz...de a másik szemszögből meg a nagy számok törvénye alapján, egyszer csak le kellett esniük, és szerencsétlen véletlen, hogy tönkretették az alkotásodat, és majd csinálhatsz másikat...

2011. okt. 2. 22:21
 12/16 anonim ***** válasza:
amikor leraktad a polcra a boszorkányt, valószínűleg (akár észrevétlenül) meglökted a könyveket, ami abban az állapotban eddig bírta
2011. okt. 2. 22:40
 13/16 anonim ***** válasza:

A boszorkány nem minden nép szemében rossz és gonosz, pl olaszországban a boszorkány "befana" hoz ajándékot a gyerekeknek, nem a mikulás, azt hiszem jan 6-7 én.

Tehát relatív, hogy kinek mit jelent a boszorkány.

A kérdésedre meg a válaszom, hogy lövésem sincs miért estek le a könyvek, szellem?

2011. okt. 3. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok

[link]

2011. okt. 3. 11:36
 15/16 anonim válasza:
Én meg gyűjtöttem a legó lovagokat és egy szer elég rossz hangulatba voltam mert matek leckét írtam és semmmit nemtudtam és egyszer csak leszakadt a polc pedig az is vagy három éve mozdulatlanul állt a helyén és pár katonát lefejezett.De amm szerintem is az elkészítésnél valami rosszra gondoltál...
2012. aug. 2. 12:40
 16/16 Tia14 válasza:
Jaj nekem, errre nem is írnék semmit!
2015. jún. 6. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!