Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az mit jelent ha valakit...

Az mit jelent ha valakit lekakil egy galamb?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 18:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

tavaly egyik családtagommal elmentünk nyelviskolát keresni, mert le akartam tenni a nyelvvizsgát, kinéztük a katedrát, miközben mentünk oda, a családtagomat letojta egy galamb, pont a feje közepére, nagy nehezen sikerült kiszedni a hajából az áldást

utána bementünk az épületbe, megírtam egy szintfelmérőt, és elbeszélgettem egy csajszival, aki ezek után közölte, hogy kezdő szinten vagyok és egy egy éves tanfolyamot ajánl nem tudom hány száz ezer forintért, hosszabb tanakodás után nemet mondtunk

pár nap múlva mentünk haza kocsival és megláttuk a manhattan nyelviskola logóját, másnap be is mentünk, megírtam a szintfelmérőt, elbeszélgettünk és érdekes mód egyből a haladó csoportot ajánlották, és hogy azonnal mehetek nyelvvizsgára..., a tanfolyamot sokkal olcsóbban megúsztuk sokkal rövidebb idő alatt és elsőre le is tettem a középszintű euro nyelvvizsgát

úgyhogy, aznap a galamb egy jel volt, hogy ne menjünk be oda :)

2011. szept. 25. 20:13
 22/23 anonim válasza:
elvileg szerencsét hoz. :)
2011. szept. 25. 21:39
 23/23 anonim válasza:
A dél-európai és a szláv népeknél valamint a távol keleten India, Kína, Japán stb. nagyon jó előjelnek tekintik és váratlan szerencse hírnökeként fogadják, mint egy "égi jelet", hogy az illető a szerencse fia.
2018. szept. 13. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!