Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az mit jelent ha valakit...

Az mit jelent ha valakit lekakil egy galamb?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 18:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mégis milyen választ vársz?!?!
2011. szept. 23. 19:12
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
örülj, hogy nem a műhold esett rád
2011. szept. 23. 19:22
 13/23 anonim ***** válasza:
egy galamb volt fölötted épp mikor arra jártál
2011. szept. 23. 19:25
 14/23 anonim ***** válasza:

"örülj, hogy nem a műhold esett rád"

:)))))))))

2011. szept. 23. 19:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Egy történet.

Nálunk Baján a tanácsháza(polgármesteri hivatal)tetején sok-sok galamb volt,,ez 27 évvel ezelőtt volt.

Az esküvőm napja juni 30.

Na szépen kiszálltam a kocsiból habos ruhámmal és vártam a többieket,hogy körém gyülekezek.Mikor a fényképész is elő készült, mosoly,, és potty..a galamb akkorát szart rám,hogy alig tudtuk ki szedni a ruhámból, ráadásul a mellemnél ahol igen feltűnő volt.

Az volt a le reagálásom,hogy áldását adta rám,,,:D Azóta is jól meg vagyunk.:) Nekem szerencsét hozott..

2011. szept. 23. 19:35
 16/23 anonim ***** válasza:
gyülekezek***gyülekezzenek
2011. szept. 23. 19:37
 17/23 anonim válasza:
Szar napod lesz.
2011. szept. 23. 19:39
 18/23 x) ***** válasza:
Azt mondják szerencsét hoz :) Bár ez nyilvánvalóan csak népi hiedelem. A galamb nem tudatosan pécéz ki téged, csak így jön össze. Igazából semmit sem jelent.
2011. szept. 23. 19:57
 19/23 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon régen,negyven éve is van tán. Délutános műszakból átszállásokkal haza. Egy nagy lombú fa,talán gesztenye fa alatt vártam a trolira. Egyszer valami hátbavágott,.rámpottyant,gondoltam gesztenye volt.. Barna kordbársony zakóban voltam.

Talán hétfővolt mert 2 óra után mentünk haza melóból.Végállomáson buszraszállunk,már ültünk mikor egy fiatal munkatárs mondja. Miklósbácsi le van szarva. Kapcvsoltam. Hól? A hátán. Leszálltam és kidörzsöltem az addigra már száraz pecsétet. Képzeld el legalább két napig mászkáltam Pesten pecséttel a hátamon. A szembejövő nem látta,a mögöttem jövő nem szólt,talán derogált neki,hogy szóljon. É az élet ment tovább...

2011. szept. 24. 21:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Tán 3 éve egy fagyit fogyasztgattam a Körtéren.Zsenírozott,hogy lassan fogy mert kevés idöm volt,menni kellett volna már tovább,de sajnáltam a fagyit eldobni,egyszer aztán egy veréb rápottyantott. Megoldotta a problémám.
2011. szept. 24. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!