Az mit jelent ha valakit lekakil egy galamb?
"örülj, hogy nem a műhold esett rád"
:)))))))))
Egy történet.
Nálunk Baján a tanácsháza(polgármesteri hivatal)tetején sok-sok galamb volt,,ez 27 évvel ezelőtt volt.
Az esküvőm napja juni 30.
Na szépen kiszálltam a kocsiból habos ruhámmal és vártam a többieket,hogy körém gyülekezek.Mikor a fényképész is elő készült, mosoly,, és potty..a galamb akkorát szart rám,hogy alig tudtuk ki szedni a ruhámból, ráadásul a mellemnél ahol igen feltűnő volt.
Az volt a le reagálásom,hogy áldását adta rám,,,:D Azóta is jól meg vagyunk.:) Nekem szerencsét hozott..
Nagyon-nagyon régen,negyven éve is van tán. Délutános műszakból átszállásokkal haza. Egy nagy lombú fa,talán gesztenye fa alatt vártam a trolira. Egyszer valami hátbavágott,.rámpottyant,gondoltam gesztenye volt.. Barna kordbársony zakóban voltam.
Talán hétfővolt mert 2 óra után mentünk haza melóból.Végállomáson buszraszállunk,már ültünk mikor egy fiatal munkatárs mondja. Miklósbácsi le van szarva. Kapcvsoltam. Hól? A hátán. Leszálltam és kidörzsöltem az addigra már száraz pecsétet. Képzeld el legalább két napig mászkáltam Pesten pecséttel a hátamon. A szembejövő nem látta,a mögöttem jövő nem szólt,talán derogált neki,hogy szóljon. É az élet ment tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!