Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fisz! Te mit tudsz a reptoidok...

Fisz! Te mit tudsz a reptoidokról?

Figyelt kérdés
köszi válaszod előre is
2011. szept. 10. 16:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
25%
Fisz! Ha majd meghalsz és Isten színe elé kerülsz, akkor megbánnál e mindent amit eddig ellene vétkeztél? Vallanád e ugyanezeket a meséket?
2011. szept. 11. 00:30
 12/30 anonim ***** válasza:
46%
Ülj le, azaz aludj.
2011. szept. 11. 01:41
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallottam még erről a kisfiús dologról így erről nem tudok véleményt mondani. Megjegyzem a legtöbb Démon is annunaki, tehát nem mindegyik gonosz.

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:30

Bármikor betudom bizonyítani hogy az istened és vallásod fikció amit negatív entitások zsidók segítségével kreáltak mindent az eredeti SÁTÁNISTA vallásokból lopva.

2011. szept. 11. 12:12
 14/30 anonim ***** válasza:
Fisz, ha a szűrkék is gonoszak éa a reptoidek is akkor vnnak egyáltalán jó földönkívüliek ??? A polejádiakról mit tudsz ? ők tanították Jézust ?
2011. szept. 11. 13:49
 15/30 anonim ***** válasza:
Fisz te honnan tudsz az Annuniak-ról?
2011. szept. 11. 14:07
 16/30 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg igaz, hogy az annuniak körül vesznek minket?

Pl.: a nagyobb vezető cégeknél stb...

2011. szept. 11. 14:17
 17/30 anonim ***** válasza:
46%

Körül biz'.

Tudod valójában mit jelképez a "mindent látó szem"?

2011. szept. 11. 14:25
 18/30 anonim ***** válasza:
94%

Jézus fikció amit 18 pogány Isten legendájából raktak össze, soha nem is létezett ilyen zsidó entitás.

Azok az entitások akiket Démonoknak bélyegeztek jók, és mint mondtam a legtöbb Démon annunaki. A plejádokról életemben nem hallottam, mi az angol nevük?

Van egy zsidó elit (aminek természetesen nem minden zsidó része) akik mindenhol ott vannak az angyalok képviseletében, tehát igen, a rosszindulatú annunakiknak elég nagy befolyásuk van.

2011. szept. 11. 16:46
 19/30 anonim ***** válasza:

Ezt, hogy érted, hogy démonok?

Úgy mint az alvilágból jött gonosztevők?:D

2011. szept. 12. 15:10
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Gonosztevő? Nem, én a hatalmas pogány Isteneinkre gondolok akiket a judeo-keresztény mitológia Démonoknak nevez.
2011. szept. 12. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!