Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől/miért van rendszeresen...

Mitől/miért van rendszeresen és hosszan tartóan deja vum, erre lehet valami indok esetleg ok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 17:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
pár másodperre érzem/tudom mi fog történni, hogy lehet ezt fejleszteni?
2011. aug. 25. 20:12
 12/15 hümi válasza:
nekem már nagyon-nagyon régen volt olyan érzésem.. de nem vágom miért,hogyan volt...
2011. aug. 25. 23:05
 13/15 Démiennek szolics ***** válasza:
Esetleg ahogy valaki említette, agykontrollal. De próbálkozhatsz akár az intuíció fejlesztésével is, hátha vele együtt ez a képességed is fejlődik :)
2011. aug. 25. 23:11
 14/15 anonim válasza:
Szia! nekem is volt már ilyesmi párszor sajnos ritkn de előfordul. Én nem jutok addig mint te én csak teljesen átérzem hogy ezt már pont ugyan igy csináltam ez a helyzet már történt egyszer velem. érdekes érzés csak én nem látom előre a végét mint te nemtudom hol a vége. azért jó érdekes dolog. hát hogy használd ki sokan irják de hogyan? eggyáltalán ezt lehet e még tovább fejleszteni vagy ennyi.Ennek az érzésnek lehet hogy csak ennyi a végkifejlete hogy látod a végét és kész! nem igazán hiszem hogy lehetne ezt még tetőzni. eggyetértek eggyik hozzászoloval akkor befolyásolhatnád bizonyos helyzetekben a jövöd. hát nemtudom. már nem lepödök meg semmin.
2011. aug. 26. 00:28
 15/15 sas15 ***** válasza:

csak azt tudod befolyásolni ami nincs megírva....és szerencsére nagyon sok dolog ilyen

szerintem az agykontroll a legjobb, de aludj minél többet:)

2011. aug. 26. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!