Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Véletlenek nincsenek?

Véletlenek nincsenek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok dolog történik körülöttem, ami mintha sorsszerű lenne, apró dolog, de mégis megdöbbentőek és meghatározóak. Emberek, történések, kapcsolatok. Ha az úgy nevezett "véletlen" utunkba ejt valakit, akkor azt ne hagyjuk veszni?
2011. aug. 20. 22:35
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem nincsenek. Egyrészt mert vallásos vagyok másrészt pedig életem során számtalan dolgot tapasztalok ami arra utal, hogy ennek így kellett lenni. Én szerintem mindenkinek meg van előre írva a sorsa.
2011. dec. 18. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez az előre megírt sors, ez a legjobb. Mostantól le van pottyantva minden, kényelmesen hátra dőlök, és azt csinálok, amihez kedvem van. Csak azt, semmi mást, hiszen úgysem változtathatok semmin, akkor meg élvezzük, amíg csak lehet. Tegyetek ti is így!
2013. aug. 24. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy tisztában, mit jelent az előre megírt sors. A lényeg, hogy leszülettél egy/több feladattal a Földre, itt meg kell tapasztalnod a dolgokat, viszont szabad akaratod van, így bármikor változtathatsz a meneten.

Ha az életfeladatodban az szerepel, hogy a szerelmi kapcsolatok terén kell fejlődnöd, akkor biztos, hogy rossz illetve rövidtávú kapcsolataid lesznek, addig amíg meg nem tanulod a leckét, fel nem ismered a dolgokat. Bármikor mondhatod azt, hogy a következő szerelmet kihagyom, vagy h nem kell több nő stb mivel te döntesz, de az életfeladatod előre el van döntve, viszont rajtad áll, hogyan tudod le. Azzal, h hátradőlsz pont a legrosszabbat választod.

2013. aug. 24. 16:38
 14/14 anonim ***** válasza:
#13, köszi, így már értem, és ezt el is tudom képzelni/fogadni.
2013. aug. 24. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!