Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen különleges képességeite...

.Anonymus. kérdése:

Milyen különleges képességeitek vannak?

Figyelt kérdés
Mármint auralátás,telekinézis...stb.
2011. aug. 7. 10:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kame hame? Ha gondolod megmutatom :)
2011. aug. 8. 09:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem köszönöm,annyira nem érdekel...
2011. aug. 8. 17:20
 13/18 anonim válasza:
100%
Én nagyon ritkán látok aurát. Hasonlít a szivárvány színeire... Egyszer egy balettbemutatón láttam,amikor keten táncoltak a színpadon. Ahogy mozogtak,mindig követte a körvonalaikat egy több színből álló valami. Ha különváltak, az külön-külön vette körül öket. Ha egymáshoz értek,folytatódott a pár másik tagján. Nagyon szép! :D
2013. febr. 21. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Szinesztéta vagyok, de ez nem különleges, csak ritka q:
2014. márc. 28. 07:18
 15/18 anonim válasza:
100%

Altalaban megerzem a jo es rossz dolgokat. Tobbnyire ami engem erint vagy azokat az embereket akik kozel allnak hozzam vagy fontosak nekem. Tovabba az emberek legnagyobb reszenel megtudom allapitani hogy hazudik e vagy igazat mond. Hogyha beszelgetunk es sikerul jobban rahangolodnom az illetore akkor anelkul hogy eszrevenne olvasok benne. Persze nem tudatosan egyenlore :-) De megtudom hatarozni a szemelyiseget. Eleg pontosan. Mit szeret, milyen ember stb. De tobbszor elofordult mar, hogy peldaul cheteltem valakivel es elmondtam milyen testhelyzetben van es hogy milyen ruha van rajta. Ujjabban mennek a szinek is. De iranyirani nem tudom. Van hogy jon az erzes van hogy nem.

A jelenletemmel megtudok nyugtatni embert es allatot egyarant. Fejfajasokat es egyeb fajdalmakat elmulasztani a kezemmel vagy akar mashogy. A lenyeg a fizikalis kontaktus.

Valoban egyebkent a legtobben kulonlegesnek erzik magukat es ugy erzik van bennuk valami plusz amivel vilagot kell valtaniuk majd :-) Foleg fiatalon. En is azt hittem. Aztan teltek multak az evek. Es mivel ezek a dolgok akaratomon kivul erosodtek bennem es nemikeppen fejlodtek a kepessegeim is ezert mara mar tudom.

Annyit fuznek hozza hogy realista vagyok. Sosem hittem hogy van alapja a spiritualitasnak es a termeszetfelettinek

Nem hittem a josokban stb. De amikor egy jo ismerosom vendegul hivott magahoz mikor spiritualis gyules volt. Es nagynehez ravettem magamat miatta. Ott talalkoztam egy holgyel akinek az addigi eletem nyitott konyv volt es mintha csak konyvbol olvasta volna. :-) O azt mondta amit addig enis sejtettem: hogy kulonleges vagyok, olyan mint egy kivalasztott aki a kovetkezo world trade centernel ott lesz ( persze nem mint terrorista )

Azota meginkabb maskent latom a dolgokat. Es bar igyekszem megmaradni a realitas mezelyen de teret engedek annak a tenynek is hogy nem minden realis az eletben :-) Remelem segitettem. Es mindazoknak akik igazan erzik hogy szerepuk van az eletben azt uzenem hogy Jol erzik :-) Es aki mast mond azt is halgassak meg onvedelem nelkul de utana hesegessek el a gondolatot mert igenis kulonlegesek vagytok ;-) Es van szerepetek az eletben. Hogy mikor lesz tiszta? Akkor amikor itt lesz az idelye! :-) Koszontem.

2014. nov. 16. 15:31
 16/18 anonim válasza:
A Dragon ball nem mese,hanem anime!
2018. jún. 27. 10:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Nemtudom hogy ezek azok de: Ha például fáj valakinak a feje én is érzem vagy ha megvágja magát stb. (Nem úgy hogy fájdalmas csak érzem) Ha valaki ideges mellettem én is az leszek
2020. febr. 3. 16:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy ezek azok de: Ha valakinek fáj pl a feje azt én is érezni szoktam vagy ha valaki ideges Akkor én is. De nem biztos hogy annyira különleges
2020. febr. 3. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!