Ez megis mi? Lehet nem illik ide csak ez a kerdes nem hagy nyugodni
Figyelt kérdés
Van egy 7cm forradas a mellkasomon ami mar eleg reg meg van de ,pontosan mikortol azt nem tudom. Balesetem nem volt,nem vagtam el magam , olyan mint egy karcolas de az elkene muljon es kb megvan 1 eve vagy tobb . Nem tudom,h hol szereztem. lehet nem ide kellet volna feltegyem de nekem ez nem tunik normalis dolognak2011. júl. 31. 02:52
1/6 anonim válasza:
Rádesett valami és nem emlékeztél rá csak begyógyúlt.
2/6 anonim válasza:
Kerdezd meg azokkal, akikkel egyutt elsz, hogy mit tudnak ezugyben nyilatkozni. Ki tudja manapsag. Lehet, hogy ok voltak "veletlenul"...
3/6 anonim válasza:
Lehet a te is bekerültél a szerencsés néhány kiválasztott közé, akiken a kormány az agymosást tanulmányozza. Nem változott meg mostanában a véleményed valami témáról?
Nekem is volt hasonló esetem, megmutattam sebész ismerősnek, aki felnyitotta, és kihalászott egy kb 4 centis szilikon szálat!
Másnap mikor a híreket néztem, feltűnt, hogy akit eddig megnyerő politikusnak tartottam, milyen egy visszataszító ember.
Nézesd meg orvossal!
4/6 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleidet, hogy ez a forradás miért keletkezett. Lehet, hogy te már elfelejtetted, hogy megsebesítetted magad, vagy baleseted történt.
6/6 anonim válasza:
elrákosodott a herpeszed, de még nem terjedt nagyon el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!