Hogyan tudnék kapcsolatba lépni Istennel, Jézussal, vagy az angyalokkal?
SEHOGY!! Isten Jezus es az angyalok nem leteznek.
Basszus, nem a kozepkorban elunk, ahol mindeni hitt az ilyen f*szsagokban. Mar bocsanat, de maskepp nem tudom hivni ezeket! Ez a 21. szazad, NEM pedig a 13. ...
15:49
Akkor mit keresel ebben a témában? Istenben, se Jézusban nem hiszel? És még embernek tartod magad? Gondolkozz el szépen. Egyáltalán tudsz 2 mondatnál többet Jézusról? Inkább húzd meg magad.
15:53
Kepzeld, kepes vagyok arra, amire TE nem: Logikusan gondolkodni!
Bizonyitsd be, hogy letezik Isten, Jezus, stb, ok? Es akkor majd hinni fogok bennuk... -.-"
Hogy mit keresek ebben a temaban?
Hogy jokat rohoghessek a sok hiszekeny marhan!!
Őszinte akarással elsősorban. S hogy honnan tudd, jó nyomon jársz? Érezni fogsz valamit, ami egy felüdült, hangsúlyozom nem elégedett, érzés.
Ha őszintén szólsz Istenhez, akkor megérint, de egy fontos dolog...alapban kapcsolatban vagy vele, csak tévedéseddel, azzal, hogy nem 100% os a hited ebben, elfeded hangját magadban. Isten belőled szól, benned van...sőt valójában Te vagy Az.
üdv és sok sikert
26/F
LastOne.Left
15:57
Hülyeség lenne bármit is írni neked, mert egy hitetlen agy mosott emberke vagy. Tudod... a szolgák nem látják, hogy a sötét birodalmat szolgálják. Szar lehet olyan világban élni. Együttérzésem!
15:49
Szerintem bárki pofánb*szná ezt a nyomorékot, amint meglátná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!