Hogyan tudnék kapcsolatba lépni Istennel, Jézussal, vagy az angyalokkal?
Ha válaszút előtt állsz, mindig mondd: Istenem, legyen meg a te akaratod, de ne engedd, hogy nekem rossz legyen! vagy Jézusom, bízom benned! a lényeg mindig az, hogy teljesen rábízzuk önmagunkat Istenre, és akkor megsegít. Ha így teszel, valami pozitív fog történni veled. De hinned kell, és ha rossz is történik, vagy nem olyan amire számítottál, ne csüggedj, köszönd meg, ez próbatétel. Bízz Istenben, és megtapasztalod! :)
Remélem segíthettem.
Köszönöm mindenkinek, egyébként nem vagyok hívő de tagadó se.
És az én elmém bármit képes befogadni! :)
ÉN se vagyok egy hívő, de azért úgy bírom, amikor ezotéria témában feltesznek egy kérdést, és a sok ilyen nyomorult agyatlan sz*rházi jön a szövegével, hogy "sehogy, mert nem létezik :)))!::"!"((D:DD"
Hát sz*pd le magad lengőbordástól te nyomorult kis senki. Remélem valami mocsárba temetnek el csigákkal.
Szerintem az ima jó, ha tudsz türelmes is lenni, csöndben lenni, figyelni, többször is, napokig, akár hetekig is ugyanarra visszatérve. Alkalmanként annyi időt szánni rá melyet szívesen szánsz rá, probléma nélkül.
Onnan tudod, hogy nem csak képzelődsz, hogy olyan dolgok is történnek, amiket nem képzelsz el.
Ha akarnád, akkor sem sikerülne. De ezt nem kell elhinned, át fogod élni.
Ha előre megmondja valaki mi fog történni, akkor utólag azt fogod gondolni (esetleg), hogy bebeszélték neked, vagy bebeszélted magadnak. Jobb ha nem tudod előre, ha bizonyos akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!