Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez vajon az volt, sikerült...

Ez vajon az volt, sikerült elérnem?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdtem "meditálni". TM gyakorlom. Ma fekve álltam neki, és nem tudom megmagyarázni.. pontosan hogy és mennyi.. de mintha x idő kiesett volna. Arra emlékszem mikor azon gondolkodtam ki kéne nyitni a szemem, nagyon is tudatomnál voltam érdekes mód, de mégis előtte semmi.. nem tudom ezt leirni.
2011. júl. 27. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem tuti elaludtál..
2011. júl. 27. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja ilyen velem is volt,iskola időben sokszor meditáltam,ugyebár a dogák stb... na szóval amikor végeztem és leakartam tenni a mobilomat (ugyanis ott hallgatok közben relax zenét) szóval félúton jártam és egyszer csak arra ébredtem reggel hogy a mobil a kezemben maradt a fülhallgató a fejemen,egyszóval szimplán beájultam XD

Rengetegszer volt ilyen és persze a meditálás közben én is sokszor elaludtam.De,hogy ez mit jelent azt nem tudomXD

2011. júl. 27. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
nem, nem aludtál el, csupán sikerült egy bizonyos fajta meditatív állapotba jutnod és ennek következtében lelassult az időérzéked. ez nálam rendszeresen előfordul, van, hogy 4-5 órát is meditálok és mégis olyan, mintha 15 perc lett volna, de nekem pl. az okozott hatalmas örömöt, amikor meditálás közben minden fénybe borult, és szó szerint áthatolt rajtam ez a fény. később tudtam meg, hogy energiával töltődtem fel akkor. ne hagyd abba, folytasd tovább, nagyon sok érdekes dologban lesz részed. később viszont változtass a technikádon és kezdj el vizuálni, különben nem lesz hasznodra a meditáció.
2011. júl. 27. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!